ΚΟΣΜΟΣ

Επιστροφή στο «καθήκον» για τον Ερντογάν μετά το πρόβλημα της υγείας του

Επιστροφή στο «καθήκον» για τον Ερντογάν μετά το πρόβλημα της υγείας του
Ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν Turkish Presidency via AP

Δημόσια εμφάνιση, μετά από το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, πραγματοποίησε ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Ο Τούρκος πρόεδρος έφτασε σήμερα, Σάββατο 29/4, στο παλαιό αεροδρόμιο «Ατατούρκ» της Κωνσταντινούπολης, συνοδευόμενος τη σύζυγό του, τον Λίβυο μεταβατικό πρωθυπουργό Ντμπεϊμπά και τον Πρόεδρο του Αζερμπαϊτζάν, Ιλχάμ Αλιγιέμ.

Είχε προηγηθεί ανακοίνωση της τουρκικής προεδρίας που ανέφερε ότι ο Τούρκος πρόεδρος συνεχίζει κανονικά τις προεκλογικές του εμφανίσεις.

Ο Τούρκος πρόεδρος έκανε την εμφάνισή του στο παλαιό αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης, συνοδευόμενος από τον πρωθυπουργό της Λιβύης, ενώ είχε προηγηθεί ανακοίνωση της τουρκικής προεδρίας που ανέφερε ότι ο Τούρκος πρόεδρος συνεχίζει κανονικά τις προεκλογικές του εμφανίσεις.

Ο Ερντογάν έδωσε το «παρών» στο σόου «Teknofest air», στο οποίο παρουσιάζονται drone και αεροσκάφη της τουρκικής αεροπορίας, ενώ προχώρησε και σε μια σύντομη ομιλία.

Το μεσημέρι του Σαββάτου (29/4), ο Τούρκος πρόεδρος θα βρίσκεται στη Σμύρνη για μεγάλη προεκλογική συγκέντρωση του κόμματός του, AKP.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ