ΚΟΣΜΟΣ

ΗΠΑ: Βρέθηκαν επτά πτώματα σε σπίτι στην Οκλαχόμα - Μεταξύ αυτών δύο αγνοούμενες έφηβες

ΗΠΑ: Βρέθηκαν επτά πτώματα σε σπίτι στην Οκλαχόμα - Μεταξύ αυτών δύο αγνοούμενες έφηβες
Oklahoma Highway Patrol via AP

Ένα σκληρό θέαμα περίμενε τους αστυνομικούς που βρέθηκαν σε σπίτι στην Οκλαχόμα των ΗΠΑ.

Βρήκαν τα πτώματα επτά ανθρώπων, μεταξύ των οποίων δύο αγνοούμενων εφήβων κοριτσιών και ενός καταδικασμένου για σεξουαλικά αδικήματα στην πόλη Ενριέτα.

Τα πτώματα πιστεύεται ότι ανήκουν στην 14χρονη Άιβι Ουέμπστερ και στην 16χρονη Μπρίτανι Μπρούερ και βρέθηκαν όταν οι αστυνομικοί ερεύνησαν την κατοικία όπου διέμενε ο 39χρονος Τζέρι ΜακΦέιντεν, ο οποίος είχε καταδικαστεί για σεξουαλικά αδικήματα, όπως είπε σε συνέντευξη Τύπου ο σερίφης της κομητείας Οκμάλτζι, Έντι Ράις.

Τα άλλα πτώματα πιθανολογείται ότι ανήκουν σε μέλη της οικογένειάς του ΜακΦέιντεν, είπε ο Ράις προσθέτοντας ότι κανένα από τα πτώματα δεν έχει επισήμως ταυτοποιηθεί από τον ιατροδικαστή της κομητείας.

Η κομητεία είχε σημάνει συναγερμό για τις δύο αγνοούμενες έφηβες, σύμφωνα με τον οποίο η τελευταία φορά που εθεάθησαν στην Ενριέτα ήταν στις 01:22 και πιθανόν να επέβαιναν σε ένα λευκό αυτοκίνητο Chevrolet Avalanche μαζί με τον ΜακΦέιντεν.

Ο Ράις είπε ότι οι αστυνομικοί έφθασαν στο σπίτι περί τις 3 το μεσημέρι της Δευτέρας τοπική ώρα, το ερεύνησαν και βρήκαν τα πτώματα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ