Επίθεση Μπάιντεν στους Ρεπουμπλικανούς: Κρατούν σε ομηρεία την οικονομία
Ανανεώθηκε:
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν κατηγόρησε για άλλη μια φορά σήμερα τους Ρεπουμπλικάνους ότι κρατούν «σε ομηρεία» την αμερικανική οικονομία, θέτοντας τις «δρακόντειες» περικοπές στον προϋπολογισμό ως προϋπόθεση για να εγκρίνουν την αύξηση του ορίου του χρέους.
Ο Δημοκρατικός πρόεδρος είπε ότι θα ζητήσει και πάλι, την επόμενη Τρίτη, από τους επικεφαλής του Κογκρέσου, να κάνουν «ό,τι έκαναν πάντα», τα προηγούμενα χρόνια: «να αυξήσουν το όριο του χρέους για να αποφευχθεί η στάση πληρωμών».
Ο Μπάιντεν επέκρινε δριμύτατα τους Ρεπουμπλικάνους MAGA (σ.σ. τους υποστηρικτές του Ντόναλντ Τραμπ), επειδή αρνούνται να ψηφίσουν την αύξηση του ορίου του χρέους, αφήνοντας να εννοηθεί ότι ο Λευκός Οίκος δεν θα συμβιβαστεί. Υποστήριξε ότι οι Ρεπουμπλικάνοι είναι «διχασμένοι» στο θέμα αυτό.
«Το τελευταίο πράγμα που χρειάζεται αυτή η χώρα είναι (…) μια τεχνητή κρίση», είπε, λίγο πριν ξεκινήσει μια συνάντηση στον Λευκό Οίκο με αντικείμενο τις επενδύσεις.
Τσάπαλος: Πριν το Πάσχα οι πρώτεςς πληρωμές του Fuel Pass - Οι προϋποθέσεις
12:00
Μαρούσι: «Ακούσαμε καβγά πριν την πτώση από το μπαλκόνι» λέει μάρτυρας - Χειρουργήθηκε η 27χρονη - «Σφίγγα» ο σύζυγός της
11:52
Νέες τρυφερές φωτογραφίες για Τζένιφερ Άνιστον και Τζιμ Κέρτις με αφορμή τις διακόπες του Πάσχα (pics)
11:49
Οικογένεια αγριογούρουνων βγήκε «σεργιάνι» στο κέντρο της Θεσσαλονίκης (vid)
11:37