Ανατροπή πλεούμενου με μαθητές στην Ινδία - Τουλάχιστον 20 οι νεκροί
Ανανεώθηκε:
Τουλάχιστον 20 άνθρωποι, στην πλειοψηφία τους παιδιά, πνίγηκαν το βράδυ της Κυριακής (7/5) στην πολιτεία Κεράλα της Ινδίας, όταν ένα πλεούμενο, που μετέφερε μαθητές και καθηγητές που βρίσκονταν σε σχολική εκδρομή, ανετράπη.
Ειδικότερα, το περιστατικό σημειώθηκε στην Τάνουρ, παραθαλάσσια πόλη στην περιφέρεια Μαλαπούραμ, στην Κεράλα, ενώ η επιχείρηση διάσωσης βρίσκεται σε εξέλιξη.
«Με θλίβει η απώλεια ανθρωπίνων ζωών εξαιτίας του ναυτικού δυστυχήματος στη Μαλαπούραμ στην Κεράλα. Συλλυπητήρια στις οικογένειες των θανόντων», δήλωσε ο πρωθυπουργός Ναρέντρα Μόντι σε ανάρτησή του στο Twitter, υποσχόμενος αποζημιώσεις στους συγγενείς των θυμάτων.
Στην πλειονότητά τους, τα θύματα ήταν παιδιά που βρισκόταν σε διακοπές με το σχολείο, δήλωσε ο Β. Αμπντουραχιμάν, υπουργός Αθλητισμού στην πολιτεία Κεράλα, που ανέλαβε τον συντονισμό των επιχειρήσεων διάσωσης.
Στο πλοίο επέβαιναν πάνω από τριάντα άνθρωποι όταν αναποδογύρισε.
Τέσσερα άτομα, εκ των οποίων ο ένας βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση, διακομίστηκαν σε νοσοκομείο, διευκρίνισε ο κ. Αμπντουραχιμάν στο PTI.
Επιζώντες σε δηλώσεις τους στα ινδικά ΜΜΕ, ανέφεραν ότι πολλοί επιβάτες δεν φορούσαν σωσίβια.
Τα αίτια του δυστυχήματος παραμένουν ακόμη αδιευκρίνιστα.
Θεσσαλονίκη: Οδηγός μηχανής μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και έπεσε σε σταθμευμένα για να αποφύγει έλεγχο
09:33
Οι χρήστες της Binance απέσυραν πάνω από 4 δισ. δολάρια μετά την κυβερνοεπίθεση μαμούθ
09:33
Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή του ατυχήματος στο Λουτράκι - Διασωληνωμένος ένας Ιταλός
09:30
Θεσσαλονίκη: Ληστές μπήκαν σε σπίτι 19χρονης – Την απείλησαν με όπλο και της πήραν χρήματα και ρούχα
09:26