Βρετανία: Τρόμος για νέο ναρκωτικό που μετατρέπει τους χρήστες σε «ζόμπι»
Μεγάλη ανησυχία έχει προκληθεί στην τοπική κοινωνία της πόλης Στόουκ στην Βρετανία, καθώς οι χρήστες νέου επικίνδυνου ναρκωτικού, έχει ως αποτέλεσμα να κυκλοφορούν στους δρόμους σαν «ζόμπι», τρομοκρατώντας τον υπόλοιπο πληθυσμό.
Σύμφωνα με εικόνες που μετέδωσε η Daily Mail, σε βίντεο μπορεί κανείς να διακρίνει διακρίνονται νεαροί που έχουν κάνει χρήση της «σκόνης μαϊμούς», όπως αποκαλείται το συγκεκριμένο ναρκωτικό, που προέρχεται από το φυτό khat και έχει απαγορευτεί στη χώρα.
Οι χρήστες αν εντοπιστούν, είναι αντιμέτωποι με ποινή μέχρι και πέντε χρόνια φυλάκισης για κατοχή, ή έως και 14 χρόνια για προμήθεια της ουσίας.
Στα πλάνα, διακρίνεται ένας άντρας με μια τσάντα στην πλάτη να παραπατά μη κουνώντας καθόλου τα άκρα του, έπειτα από τη λήψη του ναρκωτικού.
Σε άλλες περιπτώσεις οι χρήστες γεμίζουν με σκουπίδια τους δρόμους, είτε κάνουν εμετό μπροστά στους περαστικούς, με την αστυνομία της περιοχής να έχει ήδη κατασχέσει περισσότερα από 10 κιλά «σκόνης μαϊμούς» αξίας άνω των 100.000 λιρών.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Βρετανία: Νέο πακέτο κυρώσεων κατά της Ρωσίας
Βρετανία: Νεκρό ένα βρέφος και επτά ακόμη σε σοβαρή κατάσταση αφότου νόσησαν με συνήθως ήπιο ιό
ΑΑΔΕ: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ρύθμιση των οφειλών σε 72 δόσεις
00:30
Αγνοια δηλώνει το Βερολίνο για μυστική συνάντηση Γερμανών και Ρώσων αξιωματούχων
23:58
Επιτρέπει η Βουλγαρία στις ΗΠΑ την προσωρινή στάθμευση αεροσκαφών παρά την προειδοποίηση του Ιράν
23:50
Ισραήλ: Ο επικεφαλής της Μοσάντ στην Ουάσινγκτον για τον πόλεμο στο Ιράν
23:42