Ουκρανική επίθεση με drone στο Μπερντιάνσκ - Πληροφορίες για νεκρούς Ρώσους στρατιώτες
Ανανεώθηκε:
Μεγάλη έκρηξη, πιθανότατα από drone, σημειώθηκε στο Μπερντιάνσκ, την πόλη-λιμάνι στην περιφέρεια της Ζαπορίζια της νοτιοανατολικής Ουκρανίας που έχουν καταλάβει ρωσικές δυνάμεις, σύμφωνα με ουκρανικά ΜΜΕ.
Ένα μεγάλο σύννεφο καπνού σκέπασε την πόλη με τις πληροφορίες ακόμα να είναι συγκεχυμένες για το ποιος ήταν ο στόχος της επίθεσης με τον ιστότοπο ωστόσο, Kyiv Independent, να αναφέρει ότι υπάρχουν αρκετά θύματα μεταξύ των Ρώσων στρατιωτών που βρίσκονται στον πόλεμο.
Σε ανάρτηση του στα social media αναφέρει ότι ρωσικές πηγές έχουν επιβεβαιώσει τους θανάτους τουλάχιστον δύο στρατιωτών με άγνωστο ακόμη το αριθμό των τραυματιών.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΚΟΣΜΟΣ
Ο Ζελένσκι διέκοψε συνέντευξη Ουκρανού αξιωματούχου στο BBC - Δείτε ποιος ήταν ο λόγος
ΚΟΣΜΟΣ
Ο πόλεμος αποδυνάμωσε τις ρωσικές θέσεις στις χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Μητσοτάκης: Η Ελλάδα ασκεί τα κυριαρχικά της δικαιώματα στην πράξη - Ας μην ταράζονται «επαγγελματίες ανησυχούντες»
11:21
ΕΛΛΑΔΑ
Θεσσαλονίκη: Κλειστοί δρόμοι και αλλαγές στον ΟΑΣΘ το Σάββατο λόγω των συγκεντρώσεων για τα Τέμπη
11:19
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΟΤΕ: Αύξηση 8,7% στα έσοδα το 2025 - Η πρόβλεψη για το 2026
11:13
ΕΛΛΑΔΑ
Αυτοψία Χαρδαλιά στην Αγία Βαρβάρα: Υπερσύγχρονο κολυμβητήριο και νέο ΚΑΠΗ με πόρους της Περιφέρειας
11:12
ΕΛΛΑΔΑ