Αυστρία: Τρεις νεκροί από πυρκαγιά σε νοσοκομείο
Ανανεώθηκε:
Τρεις νεκροί ήταν ο απολογισμός από πυρκαγιά που ξέσπασε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία σε νοσοκομείο της Βιέννης, στην Αυστρία.
«Η αιτία της πυρκαγιάς δεν μπορεί να προσδιοριστεί ακόμη με βεβαιότητα», είπε η εκπρόσωπος του νοσοκομείου στο Μόντλινγκ, περίπου 14 χιλιόμετρα από τη Βιέννη.
Η φωτιά ξέσπασε γύρω στη 01:00 τοπική ώρα (23:00 GMT τη Δευτέρα), σύμφωνα με δήλωση της περιφερειακής υπηρεσίας υγείας.
Οι αρχές ανέφεραν ότι 33 οχήματα, 170 πυροσβέστες και ομάδα του Ερυθρού Σταυρού έσπευσαν, ενώ η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο μετά από δύο ώρες.
Οι ασθενείς μεταφέρθηκαν σε άλλες εγκαταστάσεις και έχει ξεκινήσει έρευνα, αναφέρεται σε λακωνική επίσημη ανακοίνωση.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΚΟΣΜΟΣ
Αυστρία: Ομιλίες του Χίτλερ ακούγονται από τα μεγάφωνα σε τρένα της Austrian Railways
ΑΝΑΠΤΥΞΗ
Wiener Zeitung: Η Ελλάδα πρώτη επιλογή για Αυστριακούς ταξιδιώτες - Τι λέει ο Β. Κικίλιας
ΕΛΛΑΔΑ
ΚΡΟΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΩΔΩΝΑ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ: Κραυγή αγωνίας από τους ξενοδόχους για απώλεια εσόδων από τις αγροτικές κινητοποιήσεις
20:56
ΚΟΣΜΟΣ
Ένας νεκρός και ένας τραυματίας από ισραηλινά πλήγματα στον νότιο Λίβανο
20:44
ΕΛΛΑΔΑ
Μυλοπόταμος: Νεκρός εντοπίστηκε 69χρονος στο χωράφι του
20:32
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Αποχώρησε από το Κίνημα Δημοκρατίας η βουλευτής Κυριακή Μάλαμα με βολές κατά Κασσελάκη
20:25
ΕΛΛΑΔΑ