Πυρκαγιά σε βαγόνια τρένου στην Αυστρία - Τραυματίστηκαν 45 επιβάτες
Ανανεώθηκε:
Περίπου 45 άνθρωποι τραυματίστηκαν στην Αυστρία την Τετάρτη (7/6), όταν στα βαγόνια του τρένου στο οποίο επέβαιναν ξέσπασε πυρκαγιά κατά τη διέλευσή του από υπόγεια σήραγγα.
Παράλληλα, περίπου διακόσιοι επιβάτες τρένου απομακρύνθηκαν εσπευσμένα από αυτό.
Ο σιδηροδρομικός συρμός με προορισμό το Αμβούργο (Γερμανία) και το Άμστερνταμ (Ολλανδία) διερχόταν από σήραγγα κοντά στην πόλη Ίνσμπρουκ, στις αυστριακές Άλπεις, το βράδυ της Τετάρτης (7/6) όταν εναέριο καλώδιο μεταφοράς ηλεκτρισμού κόπηκε, δήλωσε στο γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων εκπρόσωπος της εταιρείας ÖBB, των αυστριακών σιδηροδρόμων.
Εκτός από επιβάτες, το τρένο μετέφερε οχήματα και το ένα πήρε φωτιά λόγω της πτώσης του κομμένου καλωδίου, εξήγησε ο εκπρόσωπος.
«Η πυρκαγιά κατασβέστηκε στις 22:19 (τοπική ώρα· 23:19 ώρα Ελλάδας) και η εσπευσμένη απομάκρυνση των επιβατών τερματίστηκε στις 23:40 [00:40]», πρόσθεσε ο εκπρόσωπος.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Αυστρία: Ομιλίες του Χίτλερ ακούγονται από τα μεγάφωνα σε τρένα της Austrian Railways
ΤΑ «ΑΝΟΙΓΜΑΤΑ» ΚΑΙ ΤΑ «ΧΡΥΣΑ» DEALS: Η σχέση Τραμπ - Ερντογάν, τα νέα «παζάρια» και οι προειδοποιήσεις Δένδια
09:48
Ηράκλειο: Χειροπέδες σε 13χρονο που γρονθοκόπησε συμμαθητή του - Συνελήφθη και η μητέρα του
09:46
Ισραήλ: Έκρηξη βόμβας σε αυτοκίνητο στη Χάιφα - Ένας νεκρός και δύο τραυματίες (vid)
09:40
Ρίο: Αναζητείται εδώ και μήνες ψαροντουφεκάς - Θα ζητηθεί άρση του τηλεφωνικού απορρήτου
09:35