Tραγωδία στο Βέλγιο: Νεκρό εντοπίστηκε το βρέφος που ξέχασε η μητέρα του στο αυτοκίνητο
Ανανεώθηκε:
Νεκρό εντοπίστηκε στο πάρκινγκ του νοσοκομείου Σεν-Ζοζέφ ντε Ζιλί, το βρέφος έξι μηνών το οποίο ξέχασε η μητέρα του στο αυτοκίνητο.
Η μητέρα δεν κατηγορείται προς το παρόν, ωστόσο θα γίνει έρευνα για να διαλευκανθεί τι ακριβώς συνέβη.
Το άτυχο βρέφος πέθανε από υπερθερμία, όπως επισημαίνεται, ενώ δεν αναμένεται να γίνει νεκροψία – νεκροτομή αφού τα αίτια θανάτου του παιδιού καταγράφηκαν από τον ιατροδικαστή που βρέθηκε στο σημείο.
Σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο RTL, ο πατέρας του κοριτσιού πήγε στον βρεφονηπιακό σταθμό για να πάρει την κόρη του διαπιστώνοντας ότι δεν ήταν εκεί.
«Ο μπαμπάς, που πήγε στο βρεφονηπιακό σταθμό στο τέλος της ημέρας για να πάρει το παιδί του, ανησύχησε για την απουσία του. Στη συνέχεια επικοινώνησε με τη μητέρα της μικρής και υπήρξε ένα κενό κατά τη διάρκεια της επικοινωνίας τους. Η μητέρα έτρεξε στο πάρκινγκ, στο όχημά της και ανακάλυψε το άψυχο παιδί της», ανέφερε ο εισαγγελέας Βενσάν Φιάσε, σύμφωνα με την ΕΡΤ.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ιταλία: Βρέφος 14 μηνών βρέθηκε νεκρό στο αυτοκίνητο του πατέρα του - Το είχε ξεχάσει για ώρες
Σε αδιέξοδο οι προσπάθειες τερματισμού του πολέμου - Σκεπτικισμός στις ΗΠΑ για την πρόταση του Ιράν
07:14
Γιατί σήκωσε το γάντι στους «5» ο Πρωθυπουργός - Η διαχείριση της ΚΟ ενόψει Συνεδρίου
07:05
Καιρός: Ανοιξιάτικος με θερμοκρασία στους 27 βαθμούς Κελσίου - Μεμονωμένες βροχές στα βόρεια ορεινά
07:00
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (29 Απριλίου)
06:30