ΚΟΣΜΟΣ

Ξανά στο νοσοκομείο ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι - «Για προγραμματισμένες εξετάσεις»

Ξανά στο νοσοκομείο ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι - «Για προγραμματισμένες εξετάσεις»
Ο πρώην πρόεδρος της Ιταλίας, Σίλβιο Μπερλουσκόνι AP/Gregorio Borgia

Ξανά στο νοσοκομείο βρίσκεται ο πρώην πρόεδρος της ΙταλίαςΣίλβιο Μπερλουσκόνισύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ΑNSA.

Όπως αναφέρει το πρακτορείο, επέστρεψε την Παρασκευή (9/6) στο νοσοκομείο Σαν Ραφαέλε του Μιλάνου, από το οποίο έφυγε -μετά από 45 ημέρες- στις 19 Μαΐου, αφού υποβλήθηκε σε θεραπεία για πνευμονική λοίμωξη που συνδέεται με χρόνια λευχαιμία.

Ωστόσο, ο Ιταλός υπουργός Εξωτερικών Αντόνιο Ταγιάνι ερωτηθείς σχετικά με τη νέα εισαγωγή του Σίλβιο Μπερλουσκόνι στο νοσοκομείο Σαν Ραφαέλε του Μιλάνου τόνισε ότι αυτή «αφορά εξετάσεις που είχαν ήδη προγραμματισθεί και αποφασίσθηκε απλώς να γίνουν λίγες ημέρες νωρίτερα».

Μέσω Ιnstagram, δε, ο Ιταλός υπουργός Υποδομών και γραμματέας της Λέγκα, Ματέο Σαλβίνι, θέλησε να στείλει ένα ενθαρρυντικό μήνυμα στον «Καβαλιέρε» και έγραψε «Forza Silvio!» («Δώστου, Σίλβιο!»).

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, ο Ιταλός πρώην πρωθυπουργός δεν πρόκειται να πάρει εξιτήριο εντός της ημέρας. Πριν από λίγο έφθασε στο νοσοκομείο η πρωτότοκη κόρη του, Μαρίνα Μπερλουσκόνι.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ