Ιράκ: Τρεις στρατιώτες νεκροί έπειτα από επίθεση του Ισλαμικού Κράτους
Ανανεώθηκε:
Τρία μέλη του ιρακινού στρατού, μεταξύ των οποίων δύο αξιωματικοί, σκοτώθηκαν ενώ άλλοι τέσσερις τραυματίστηκαν έπειτα από επίθεση που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής (11/6) στο βόρειο Ιράκ, η οποία αποδόθηκε στην οργάνωση Ισλαμικό Κράτος σύμφωνα με στρατιωτική πηγή.
Η επίθεση, που έγινε με αυτόματα όπλα από «μέλη της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος» πραγματοποιήθηκε γύρω στις 4:00 τα ξημερώματα (τοπική ώρα και ώρα Ελλάδας), δήλωσε ο αξιωματούχος που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του. Δεν υπήρξε άμεσα ανάληψη ευθύνης.
«Τρεις στρατιώτες, εκ των οποίων δύο αξιωματικοί, σκοτώθηκαν και τέσσερις άλλοι στρατιώτες τραυματίστηκαν σε επίθεση στον στρατώνα τους που βρίσκεται στο Γουάντι αλ-Ναφτ» περίπου 25 χιλιόμετρα δυτικά της πόλης Κιρκούκ, σύμφωνα με την ίδια πηγή.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ιράκ: 13 νεκροί εξαιτίας του αιμορραγικού πυρετού Κριμαίας - Κονγκό το 2023
Ιράκ: 20 χρόνια από την έναρξη της αμερικανικής εισβολής και την πτώση του Σαντάμ Χουσεΐν
SPONSORED
Εύβοια: Σε ετοιμότητα για καταγραφή ζημιών από τους σεισμούς - Περιπολίες από την Πυροσβεστική
14:28
Βίντεο από τους σεισμούς στην Εύβοια: Η στιγμή της ισχυρής δόνησης των 5,2 Ρίχτερ
14:23
Αυτά είναι ευρήματα από τα 2 σπίτια του 37χρονου Παλαιστίνιου σε Κρήτη, Πατήσια - Δείτε φωτογραφίες
14:07
Εύβοια: «Από περιοχή που έχει δώσει μέχρι 5,5 Ρίχτερ» - Τι λένε οι σεισμολόγοι για την τριπλή δόνηση
13:55