ΚΟΣΜΟΣ

ΗΠΑ: «Μυστήριες» διανομές από McDonalds αναστατώνουν μια ολόκληρη γειτονιά

ΗΠΑ: «Μυστήριες» διανομές από McDonalds αναστατώνουν μια ολόκληρη γειτονιά
AP Photo

Το μυστήριο πίσω από τις μαζικές αποστολές φαγητού από τα  McDonald’s και τα Starbucks προσπαθούν να λύσουν οι κάτοικοι της γειτονιάς Highland Park. 

Από τον Φεβρουάριο και μετά οι κάτοικοι γίνονται αποδέκτες παραγγελιών από την Uber Eats οι οποίες τις περισσότερες φορές είναι πατάτες τηγανητές ή και ροφήματα.

Το περίεργο είναι ότι όλες οι παραγγελίες είναι πληρωμένες μέχρι τελευταίου σεντ ακόμη και το τιπ του οδηγού.

Οι θεωρίες που κυκλοφορούν πολλές. Μία από αυτές ότι πρόκειται για ένα ψυχολογικό πείραμα που κάνουν φοιτητές του τοπικού κολλεγίου ή για μία τακτική κακοποιών για να επιβεβαιώσουν κλεμμένες πιστωτικές κάρτες. Σε κάθε περίπτωση οι κάτοικοι είναι μπερδεμένοι και έφτασαν μέχρι την εταιρία που κάνει την παράδοση χωρίς όμως να υπάρχει άμεσα απάντηση.

Οι κάτοικοι του Λος Άντζελες δεν είναι οι μόνο που αντιμετωπίσουν το ίδιο πρόβλημα. Το Μάιο κάτοικοι του Νιου Τζέρσει είδαν να εμφανίζονται εκατοντάδες κιλά μακαρόνια κοντά σε ρέμα.

Το μυστήριο λύθηκε λίγο μετά. Ο γιος ενός κατοίκου που είχε αποβιώσει έκανε ξεκαθάρισμα στο σπίτι του. Ανάμεσα στα πράγματα που ξεφορτώθηκε ήταν και τα μακαρόνια τα οποία σε επαφή με το νερό φούσκωσαν και φαίνονταν ότι είναι βρασμένα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ