Ρωσία: «Οι δυνάμεις της Βάγκνερ οδεύουν προς τη Μόσχα», αναφέρει ο κυβερνήτης του Λίπετσκ
Ο κυβερνήτης της περιφέρειας Λίπετσκ Ιγκόρ Αρταμόνοφ, περιοχής ανάμεσα στο Βορονέζ και της Μόσχας, επιβεβαίωσε ότι η Βάγκνερ μετακινεί «εξοπλισμό» στην περιοχή και έχει στόχο να συνεχίσει βόρεια με προορισμό τη ρωσική πρωτεύουσα.
Ένα βίντεο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, έδειξε μια συνοδεία ένοπλων οχημάτων Wagner να ταξιδεύει στην περιοχή του Λίπετσκ.
Γράφοντας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Αρταμόνοφ είπε: «Οι αρχές επιβολής του νόμου και οι αρχές... λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για να εξασφαλίσουν την ασφάλεια του πληθυσμού. Η κατάσταση είναι υπό έλεγχο».

Ο Αρταμόνοφ υπενθύμισε επίσης στους κατοίκους ότι «τους συνιστούμε ανεπιφύλακτα να μην εγκαταλείπουν τα σπίτια τους και να αποφεύγουν να ταξιδεύουν με οποιοδήποτε μέσο».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ο Τσετσένος ηγέτης Καντίροφ στέλνει τους άνδρες του σε «περιοχές έντασης» στη Ρωσία
Λευκορωσία: Το Μινσκ επιβεβαιώνει τη συμμαχία του με τη Μόσχα
ΔΥΠΑ: Συνολικά 109 εργαστήρια συμβουλευτικής τον Νοέμβριο - Ποιες θεματικές ενότητες καλύπτουν
01:00
Απάτη phishing φέρει το όνομα του e-ΕΦΚΑ: Πώς να προστατευτείτε από ψεύτικα μηνύματα
00:30
ΗΠΑ και Ιράν ξανά σε τεντωμένο σχοινί - Από τη διπλωματία, στα σχέδια για νέους βομβαρδισμούς
23:55
Γλυφάδα: Αυτοκίνητο έπεσε στη θάλασσα – Βγήκαν μόνοι τους σώοι οι δύο επιβαίνοντες
23:45