Μπορέλ: Το τέρας που ο Πούτιν δημιούργησε με την Wagner, τώρα τον δαγκώνει
Ανανεώθηκε:
«Το τέρας που ο Πούτιν δημιούργησε με την Wagner, τώρα τον δαγκώνει. Το τέρας ενεργεί εναντίον του δημιουργού του», τόνισε ο Ύπατος Εκπρόσωπος της ΕΕ Ζοζέπ Μπορέλ προσερχόμενος στο Συμβούλιο των αρμόδιων υπουργών στο Λουξεμβούργο.
Παράλληλα ο κ. Μπορέλ σημείωσε, όσον αφορά τις τελευταίες εξελίξεις στη Ρωσία, ότι «δεν είναι καλό να βλέπεις ότι μία πυρηνική δύναμη σαν τη Ρωσία, μπορεί να μπει σε μία φάση πολιτικής αστάθειας. Είναι κάτι το οποίο πρέπει να ληφθεί υπόψη».
Τέλος επισήμανε ότι «το (ρωσικό) πολιτικό σύστημα δείχνει ότι είναι εύθραυστο και η στρατιωτική δύναμή του ραγίζει. Πρόκειται για σημαντική συνέπεια του πολέμου στην Ουκρανία».
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
«ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ»: Γεραπετρίτης: «Θα έρθει η επέκταση των χωρικών υδάτων όπως ήρθαν τα θαλάσσια πάρκα στο Αιγαίο»
10:52
ΧΡΗΜΑ
ΔΥΠΑ: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για επιδότηση πρόσληψης 10.000 άνεργων γυναικών
10:48
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Στο εδώλιο ο ηθοποιός Τίμοθι Μπάσφιλντ: Βαριές κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων
10:41
ΔΙΕΘΝΗ
Αστάθεια στις αγορές πετρελαίου - Τι βλέπουν οι αναλυτές
10:41
ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ