Τρίτη αποχώρηση από το Εργατικό Κόμμα
Η Γκλόρια ντε Πιέρο, επικεφαλής της πολιτικής των Εργατικών για την νεολαία, παραιτήθηκε σήμερα, σύμφωνα με τα βρετανικά Μέσα ενώ το κόμμα βυθίζεται σε μια ολομέτωπη κρίση έπειτα από το βρετανικό δημοψήφισμα.
Σύμφωνα με τον βρετανικό Τύπο, η Ντε Πιέρο έστειλε επιστολή στον επικεφαλής του κόμματος, Τζέρεμι Κόρμπιν για να τον ενημερώσει για την αδυναμία της να δώσει την εκλογική μάχη, η οποία αναμένεται να πραγματοποιηθεί μετά την παραίτηση του Συντηρητικού πρωθυπουργού Ντέιβιντ Κάμερον.
Νωρίτερα, ο σκιώδης υπουργός Εξωτερικών Χίλαρι Μπεν καθαιρέθηκε από τον Κόρμπιν όταν δήλωσε ότι δεν εμπιστεύεται τον επικεφαλής του κόμματος ενώ στη συνέχεια ανακοίνωσε την παραίτησή της η Χέιντι Αλεξάντερ.
Ο επικεφαλής της οικονομικής πολιτικής των Εργατικών, Τζον Μακ Ντόνελ, έκανε έκκληση για την ενότητα του κόμματος δηλώνοντας παράλληλα βέβαιος ότι ο Κόρμπιν «δεν πρόκειται να πάει πουθενά».
SPONSORED
Σε εξέλιξη αστυνομική επιχείρηση σε καταυλισμούς ρομά στα Χανιά
12:10
Κύκλωμα στις πολεοδομίες: «Ξεπάγωναν» οικοδομές και «έσβηναν» πρόστιμα με το αζημίωτο - Η δράση του
12:07
Χειροπέδες σε 19χρονο για ξυλοδαρμό 17χρονου στη Θεσσαλονίκη
12:02
«Προγόνων Ιχνηλάτησις»: Το θερινό πρόγραμμα της Ελληνικής Αγωγής ξεκινάει 15 Ιουνίου
11:56