Τρίτη αποχώρηση από το Εργατικό Κόμμα
Η Γκλόρια ντε Πιέρο, επικεφαλής της πολιτικής των Εργατικών για την νεολαία, παραιτήθηκε σήμερα, σύμφωνα με τα βρετανικά Μέσα ενώ το κόμμα βυθίζεται σε μια ολομέτωπη κρίση έπειτα από το βρετανικό δημοψήφισμα.
Σύμφωνα με τον βρετανικό Τύπο, η Ντε Πιέρο έστειλε επιστολή στον επικεφαλής του κόμματος, Τζέρεμι Κόρμπιν για να τον ενημερώσει για την αδυναμία της να δώσει την εκλογική μάχη, η οποία αναμένεται να πραγματοποιηθεί μετά την παραίτηση του Συντηρητικού πρωθυπουργού Ντέιβιντ Κάμερον.
Νωρίτερα, ο σκιώδης υπουργός Εξωτερικών Χίλαρι Μπεν καθαιρέθηκε από τον Κόρμπιν όταν δήλωσε ότι δεν εμπιστεύεται τον επικεφαλής του κόμματος ενώ στη συνέχεια ανακοίνωσε την παραίτησή της η Χέιντι Αλεξάντερ.
Ο επικεφαλής της οικονομικής πολιτικής των Εργατικών, Τζον Μακ Ντόνελ, έκανε έκκληση για την ενότητα του κόμματος δηλώνοντας παράλληλα βέβαιος ότι ο Κόρμπιν «δεν πρόκειται να πάει πουθενά».
Λίβανος: Στους 886 οι νεκροί από τα ισραηλινά πλήγματα από την αρχή του πολέμου
18:08
Σκάφος της Frontex με έξι επιβάτες βούλιαξε στο Καστελλόριζο - Δύο τραυματίες
18:00
Πώς η χρήση πυρομαχικών διασποράς από το Ιράν δοκιμάζει την αεράμυνα του Ισραήλ
17:56
Περιβαλλοντικό έγκλημα στις πλαγιές του Γράμμου - Εντοπίστηκαν νεκρά ζώα και 157 φόλες (pics)
17:49