Πάφος: Πορεία μουσουλμάνων με το κοράνι στο χέρι
Την ανησυχία του εξέφρασε ο δήμαρχος Πάφου, Φαίδων Φαίδωνος, μετά την πορεία που πραγματοποίησαν το απόγευμα της Κυριακής, νεαροί μουσουλμάνοι στο κέντρο της πόλης, κρατώντας στο χέρι το κοράνι και φωνάζοντας θρησκευτικά συνθήματα.
Η εκδήλωση διαμαρτυρίας των μουσουλμάνων πραγματοποιήθηκε στην παραλιακή λεωφόρο Ποσειδώνος, στην Πάφο, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το κάψιμο κορανιού στη Σουηδία.
Ο δήμαρχος Πάφου, Φαίδωνας Φαίδωνος, σχολιάζοντας την πορεία μέσω των social media, ανέφερε ότι το Κράτος πρέπει να προβληματιστεί και να προβεί έγκαιρα στις σωστές ενέργειες.
«Η πορεία νεαρών μουσουλμάνων στην τουριστική περιοχή της Πάφου με το κοράνι στο χέρι, με εμφανή θρησκευτικό φανατισμό, πρέπει να προβληματίσει την κυβέρνηση και το Κράτος μας και γενικά όλους για τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν», ανέφερε χαρακτηριστικά.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Στην Κύπρο η πρώτη επίσημη επίσκεψη στο εξωτερικό του ΥΠΕΞ Γιώργου Γεραπετρίτη
ΦΟΒΟΙ ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΙ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ: CNNi: Με το δάκτυλο στην σκανδάλη ο Τραμπ - Eξετάζει το ενδεχόμενο στρατιωτικής επέμβασης στο Ιράν
19:04
ΗΠΑ: Διαδηλώσεις σε όλη την χώρα ενάντια στην δολοφονία της Ρενέ Γκούντ από πράκτορα της ICE
18:52
ΚΥΣΕΑ: Έκτακτες κρίσεις ανώτατων αξιωματικών - Ποιοι προάγονται και ποιοι παραμένουν
18:40
Ζορίστηκε, αλλά κατέβαλε το Περιστέρι ο Παναθηναϊκός με 94-86
18:27