Ερντογάν για ναυάγιο Πύλου: «Πιο πολύ προβλήθηκαν τα θύματα του ταξιδιού στον Τιτανικό»
Στο ναυάγιο της Πύλου αναφέρθηκε ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μετά τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου στην γείτονα χώρα.
Συγκεκριμένα ο Τούρκος πρόεδρος δήλωσε: «Σήμερα, γίνεται όλο και πιο δύσκολο για τους μουσουλμάνους να ζήσουν ελεύθερα την πίστη τους.
Οι ρατσιστικές τρομοκρατικές επιθέσεις δεν στοχεύουν μόνο τους μουσουλμάνους αλλά και τους Εβραίους, τους Αφρικανούς, τους Ρομά και τους μετανάστες.
Το είδαμε για άλλη μια φορά στο ναυάγιο του πλοίου που σκότωσε εκατοντάδες πρόσφυγες την προηγούμενη εβδομάδα.
Καμία σοβαρή προσπάθεια δεν καταβλήθηκε για να σωθούν οι άνθρωποι και ο θάνατος εκατοντάδων ανθρώπων δεν ήταν στην ημερήσια διάταξη, όσο οι 5 πλούσιοι που πήγαν να δουν τον Τιτανικό. Σύντομα ξεχάστηκε. Αυτά δεν είναι καθόλου ευχάριστα γεγονότα».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Τουρκία: Ο Ερντογάν έπαιξε μπάσκετ με βουλευτές του κόμματός του
Ερντογάν για κάψιμο Κορανίου: Η Άγκυρα θα δώσει την πιο δυνατή απάντηση
Ηράκλειο: Στο νοσοκομείο 74χρονος έπειτα από ενδοοικογενειακό επεισόδιο - Συνελήφθη ο γιός του
11:24
Οι μεγάλες επιστροφές και τα «στοιχήματα»: Οι πολυαναμενόμενες ταινίες του 2026
11:15
Προειδοποίηση Τραμπ σε Ιράν: «Θα σπεύσουμε να σώσουμε τους διαδηλωτές αν χρησιμοποιήσετε βία»
11:05
Megalopolis: Το «στοίχημα» των 120 εκατ. του Κόπολα που αρνείται να... τελειώσει
11:00