Σύνοδος ΝΑΤΟ: Ο Μπάιντεν ξέχασε το όνομα του Ζελένσκι - Πώς τον αποκάλεσε
Ανανεώθηκε:
Μία ακόμη γκάφα για τον Τζο Μπάιντεν ο οποίος αυτή τη φορά μπέρδεψε το όνομα του Ζελένσκι κατά τη σύνοδο του ΝΑΤΟ στο Βίλνιους.
«Ο Βλαντιμίρ και εγώ...» είπε Μπάντεν και αφού έκανε μια μικρή παύση, αναφέροντας πως «δεν θα πρέπει να παρουσιάζω τέτοια εξοικείωση», συνέχισε σε πιο επίσημο ύφος: «Ο κύριος Ζελένσκι και εγώ μιλήσαμε για το είδος των εγγυήσεων που θα μπορούσαμε να παρέχουμε... Σήμερα, οι μακροπρόθεσμες δεσμεύσεις που αναλαμβάνουμε στηρίζονται στην ιδέα ότι θα παράσχουμε ασφάλεια στην Ουκρανία».
Η γκάφα έγινε ενώ ο Αμερικανός πρόεδρος αναφερόταν στις επαφές που είχε με τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι και στις δεσμεύσεις που αναλαμβάνει η G7 για την ασφάλεια της Ουκρανίας.
Ίσως τον Βλάντιμιρ Πούτιν, ποιος ξέρει. Αυτή φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μπάϊντεν μπερδεύει ονόματα και χώρες.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Νέα γκάφα από τον Τζο Μπάιντεν: «Ο Πούτιν χάνει τον πόλεμο στο... Ιράκ»
Μία ακόμη γκάφα για τον Τζο Μπάιντεν - Τι συνέβη κατά την επίσκεψη του Ινδού πρωθυπουργού
Νέα γκάφα; «Σκονάκι» ακόμη για το πότε θα καθίσει φέρεται να δίνουν οι σύμβουλοί του στον Μπάιντεν
«Επίθεση στον αμερικανικό λαό»: Οργή Ρούμπιο για το πρόστιμο της Κομισιόν στο «Χ»
22:08
Κίμπερλι Γκίλφοϊλ στο δείπνο για τα 50 χρόνια του ΣΕΒΕ - Είναι ζωτική η σημασία της Βόρειας Ελλάδας
22:00
Το σπριντ του Μακρόν στην Κίνα και οι ικανότητές του στο πινγκ πονγκ
21:52
Αγρότες: Κανονικά η κυκλοφορία στα διόδια Μαλγάρων και στην Πατρών-Κορίνθου στο Αίγιο
21:44