ΚΟΣΜΟΣ

Μαϊάμι: Η φωτογραφία του Μέσι αγκαλιά με τον Μπέκαμ κάνει το γύρο του κόσμου

Μαϊάμι: Η φωτογραφία του Μέσι αγκαλιά με τον Μπέκαμ κάνει το γύρο του κόσμου
via Twitter

Δυο θρύλοι σε μια φωτογραφία. Ο Αργεντινός σούπερ σταρ και ο μετρ του αγγλικού ποδοσφαίρου πόζαραν μαζί λίγες ώρες πριν την επίσημη παρουσίαση του αρχηγού της εθνικής Αργεντινής.

Λιονέλ Μέσι και Ντέιβιντ Μπέκαμ φιγουράρουν αγκαλιασμένοι μπροστά στον φακό με τον Αργεντινό να φορά την εμφάνιση της Ίντερ Μαϊάμι που θα συντροφεύει για τα επόμενα χρόνια της καριέρας του, ενώ όπως ήταν φυσικό η φωτογραφία έγινε viral.

Η πρώτη κοινή φωτογράφιση έγινε μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Αργεντινού σούπερ σταρ, επισημοποιώντας το γεγονός: Ο Μέσι θα αγωνίζεται από εδώ και πέρα με τη φανέλα της Ίντερ Μαϊάμι στα γήπεδα των ΗΠΑ και στο πρωτάθλημα του MLS.

Σε ένα βίντεο στο οποίο κυριαρχεί το ροζ χρώμα, η ομάδα του Ντέιβιντ Μπέκαμ ανακοίνωσε την έλευση του Αργεντινού σούπερ σταρ στο Μαϊάμι.

via Twitter

Πλέον σειρά παίρνει η παρουσίαση που είναι προγραμματισμένη για τα ξημερώματα της Δευτέρας (17/7) μπροστά σε 18.000 οπαδούς που περιμένουν να δουν από κοντά τον Μέσι με τα χρώματα της Ίντερ Μαϊάμι.

Μέχρι τότε όμως οι φίλαθλοι μπορούν να δουν τον Αργεντινό σούπερ σταρ μέσα από τα social media όπου κυκλοφορεί η φωτογραφία του μαζί με τον ιδιοκτήτη Ντέιβιντ Μπέκαμ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ