ΚΟΣΜΟΣ

Τέξας: Πατέρας έσπασε το παρμπρίζ του αυτοκινήτου για να σώσει το παιδί του από τον καύσωνα

Τέξας: Πατέρας έσπασε το παρμπρίζ του αυτοκινήτου για να σώσει το παιδί του από τον καύσωνα
screen grab/ video

Απίστευτη στιγμή κατέγραψε κάμερα, με έναν τρομοκρατημένο πατέρα στο Τέξας να σπάει το παρμπρίζ του αυτοκινήτου του για να σώσει το μωρό του που κλειδώθηκε μέσα, εν μέσω καύσωνα.

Τα πλάνα από τη διάσωση τράβηξε ένας παρευρισκόμενος και δείχνουν έναν άνδρα να προσπαθεί επανειλημμένα να σπάσει το τζάμι με ένα σίδερο για να σώσει το μωρό του από το αυτοκίνητο σε ένα πάρκινγκ στο Άρλινγκτον του Τέξας.

Φαίνεται ένα πλήθος ανθρώπων να περιβάλλει το όχημα και να συνεργάζονται για να σπάσουν το μπροστινό παρμπρίζ με διάφορα εργαλεία.

Στη συνέχεια πλησιάζει ένας δεύτερος άνδρας για να βοηθήσει και τελικά οι δυο τους καταφέρνουν να ανοίξουν μία μεγάλη τρύπα.

Μία γυναίκα σκαρφάλωσε μέσα, έπιασε το παιδί και το παρέδωσε στον πατέρα του. Παρά την ταλαιπωρία του, το μωρό ήταν καλά και δεν αναμένονται κατηγορίες ως αποτέλεσμα του περιστατικού.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι γονείς του παιδιού κλείδωσαν κατά λάθος τα κλειδιά του αυτοκινήτου μέσα στο όχημα μαζί με το μωρό το πρωί της Τετάρτης, όπου η θερμοκρασία ήταν πάρα πολύ υψηλή.

Το μωρό δεν ήταν σαφές πόση ώρα ήταν κλειδωμένο στο αυτοκίνητο, αλλά η Εθνική Διοίκηση Ασφάλειας Οδικής Κυκλοφορίας προειδοποιεί ότι χρειάζονται μόνο δέκα λεπτά για να αυξηθεί η θερμοκρασία ενός αυτοκινήτου κατά 20 βαθμούς.

Επιπλέον, θερμοκρασία του σώματος ενός παιδιού μπορεί να αυξηθεί τρεις έως πέντε φορές ταχύτερα από τη θερμοκρασία ενός ενήλικα.

Στο Σαν Αντόνιο του Τέξας, την Κυριακή τερματίστηκε το σερί ρεκόρ υψηλής θερμοκρασίας, με την μέγιστη να φτάνει χθες, τους 37, σύμφωνα με την εφημερίδα San Antonio Express-News.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ