Σενεγάλη: Τουλάχιστον 23 νεκροί και δεκάδες τραυματίες από ανατροπή λεωφορείου
Ανανεώθηκε:
Τουλάχιστον 23 νεκροί είναι ο απολογισμός της ανατροπής λεωφορείου σε αυτοκινητόδρομο στο βόρειο τμήμα της Σενεγάλης, σύμφωνα με ανάρτηση του προέδρου της αφρικανικής χώρας Μακί Σαλ στην πλατφόρμα X (πρώην Twitter).
Στο νοσοκομείο της πόλης Λουγκά διακομίστηκαν δεκάδες τραυματίες, είπε στο πρακτορείο Reuters η αντιδήμαρχος Μαντζιγκέν Γκεγέ Σανκαρέ.
Στις αρχές του έτους είχαν σημειωθεί άλλα δύο πολύνεκρα δυστυχήματα με λεωφορεία στη Σενεγάλη.
- Στις 16 Ιανουαρίου, 19 άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι 24 τραυματίστηκαν εξαιτίας της σύγκρουσης λεωφορείου με φορτηγό, στην ίδια περιοχή.
- Στις 8 Ιανουαρίου, 40 άνθρωποι βρήκαν τον θάνατο κατά τη σύγκρουση δύο λεωφορείων στο κεντρικό τμήμα της χώρας.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΚΟΣΜΟΣ
Τραγωδία στη Σενεγάλη: Νεκρά 11 νεογέννητα μετά από πυρκαγιά
ΚΟΣΜΟΣ
Στις ακτές της Σενεγάλης το πιο πολύνεκρο ναυάγιο του 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Παγωμένοι βρέθηκαν οι μετανάστες κοντά στον ποταμό Έβρο - Ξεπερνά τα έξι μέτρα το ύψος των υδάτων (vid)
12:47
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κεραμέως: Ανοίγει ο δρόμος για αυξήσεις μισθών και παροχών - Την επόμενη εβδομάδα ψηφίζεται το ν/σ για τις Συλλογικές Συμβάσεις (vid)
12:33
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Η πιο ιστορική και λογοτεχνική παμπ του Λονδίνου: Εκεί όπου έπιναν ο Ντίκενς και ο Σαίξπηρ
12:23
ΚΟΣΜΟΣ
Έξι συλλήψεις στο Μιλάνο ύστερα από συγκρούσεις διαδηλωτών με αστυνομικούς (vid)
12:21
ΚΟΣΜΟΣ