Η Τουρκία ζητά από τη Δανία να αποτρέψει ενέργειες καύσης του Κορανίου
Ανανεώθηκε:
Ο Τούρκος υπουργός των Εξωτερικών Χακάν Φιντάν παρότρυνε σήμερα τη Δανία να δραστηριοποιηθεί άμεσα, αποτρέποντας την καύση του Κορανίου, όπως δήλωσε μία πηγή του τουρκικού υπουργείου των Εξωτερικών.
Σε μία τηλεφωνική συνομιλία με τον Δανό ομόλογό του Λαρς Λόκε Ράσμουσεν, ο Φιντάν καταδίκασε «τις συνεχιζόμενες άθλιες επιθέσεις κατά του Κορανίου».
Ο ίδιος, είπε στον Ράσμουσεν ότι είναι απαράδεκτο να γίνονται ανεκτές τέτοιες ενέργειες υπό το πρόσχημα της ελευθερίας της έκφρασης, όπως είπε η ίδια πηγή.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΚΟΣΜΟΣ
Σαουδική Αραβία: Διαμαρτυρία στην επιτετραμμένη της Δανίας για την καύση του Κορανίου
ΚΟΣΜΟΣ
Ανήσυχος ο Σουηδός πρωθυπουργός για τις συνέπειες από το κάψιμο του Κορανίου
ΕΛΛΑΔΑ
ΠΟΤΕ ΥΠΟΧΩΡΟΥΝ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ: Κακοκαιρία Byron: Υποδομές στα όρια των αντοχών τους - Προβλήματα σε Μάνδρα, Νέα Πέραμο και Μέγαρα
17:20
ΚΟΣΜΟΣ
Ορειβάτης άφησε την σύντροφό του «να παγώσει μέχρι θανάτου» - Οι τελευταίες στιγμές της (pics)
17:19
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Μητσοτάκης: «Αν βρούμε φυσικό αέριο αλλάζουν τα πάντα» - Οι σχέσεις με ΗΠΑ, η Τουρκία και το SAFE
17:03
ΕΛΛΑΔΑ
Αγρότες: Η στιγμή που τρακτέρ τρέχει με όπισθεν να σπάσει τον αστυνομικό κλοιό - «Πάτα τον» φώναζαν (vid)
16:54
ΠΟΛΙΤΙΚΗ