Η Τουρκία ζητά από τη Δανία να αποτρέψει ενέργειες καύσης του Κορανίου
Ανανεώθηκε:
Ο Τούρκος υπουργός των Εξωτερικών Χακάν Φιντάν παρότρυνε σήμερα τη Δανία να δραστηριοποιηθεί άμεσα, αποτρέποντας την καύση του Κορανίου, όπως δήλωσε μία πηγή του τουρκικού υπουργείου των Εξωτερικών.
Σε μία τηλεφωνική συνομιλία με τον Δανό ομόλογό του Λαρς Λόκε Ράσμουσεν, ο Φιντάν καταδίκασε «τις συνεχιζόμενες άθλιες επιθέσεις κατά του Κορανίου».
Ο ίδιος, είπε στον Ράσμουσεν ότι είναι απαράδεκτο να γίνονται ανεκτές τέτοιες ενέργειες υπό το πρόσχημα της ελευθερίας της έκφρασης, όπως είπε η ίδια πηγή.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΚΟΣΜΟΣ
Σαουδική Αραβία: Διαμαρτυρία στην επιτετραμμένη της Δανίας για την καύση του Κορανίου
ΚΟΣΜΟΣ
Ανήσυχος ο Σουηδός πρωθυπουργός για τις συνέπειες από το κάψιμο του Κορανίου
ΚΟΣΜΟΣ
Το Ιράν θα εξαιρέσει τη Ρωσία από τα τέλη ναυτιλίας στο Ορμούζ, λέει ο πρέσβης του στη Μόσχα
20:24
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Μακρόν: «Αν απειληθεί η Ελλάδα από την Τουρκία θα είμαστε εδώ» - Μητσοτάκης: «Στην Κύπρο δράσαμε ως gamechangers»
20:20
ΚΟΣΜΟΣ
LIVEBLOG: Το Ιράν ζήτησε συνάντηση με τις ΗΠΑ, λέει ο Λευκός Οίκος - Στο Πακιστάν Γουίτκοφ και Κούσνερ
20:20
ΚΟΣΜΟΣ
Σαουδική Αραβία: Συνάντηση Ζελένσκι με τον πρίγκιπα διάδοχο Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν
20:15
ΕΛΛΑΔΑ