ΚΟΣΜΟΣ

Νέο βίντεο από την επίθεση στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης

Νέο βίντεο από την επίθεση στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης
Hurriyet

Νέο βίντεο από κάμερα ασφαλείας δείχνει την επίθεση στο αεροδρόμιο Ατατούρκ της Κωνσταντινούπολης από άλλη οπτική γωνία. Δείτε όλα τα πλάνα που συγκεντρώθηκαν από την μοιραία επίθεση που στοίχισε τη ζωή σε 41 ανθρώπους. 

Όλα ήταν ήσυχα μέχρι τη στιγμή που κάποιος αντιλήφθηκε τον βομβιστή. Οι άνθρωποι αρχίζουν να τρέχουν για να προστατευθούν. Πυροδοτείται ο εκρηκτικός μηχανισμός, κάποιοι πέφτουν κάτω τραυματισμένοι, άλλοι πρόλαβαν να σωθούν. Έπειτα φαίνεται ο χώρος να σκεπάζεται από καπνό.

Στο δεύτερο πλάνο που υπάρχει, από ερασιτεχνική λήψη, ο ένας βομβιστής κρατώντας ένα καλάσνικοφ, τρέχει στην αίθουσα του αεροδρομίου, πέφτει κάτω και χάνει το καλάσνικοφ που κρατάει.

Ένας αστυνομικός τον πλησιάζει και όταν αντιλαμβάνεται ότι ο δράστης είναι ζωσμένος με εκρηκτικά, τρέχει να καλυφθεί ενώ ο βομβιστής ανατινάζεται σκορπώντας το θάνατο.

Το τρίτο βίντεο, που δείχνει τη στιγμή της έκρηξης όπως το κατέγραψε κάμερα ασφαλείας του αεροδρομίου. Οι άνθρωποι ανυποψίαστοι για τα τραγικά λεπτά που θα ακολουθήσουν, περπατούν στο χώρο του αεροδρομίου κρατώντας τις βαλίτσες τους, όταν μια ισχυρή έκρηξη παγώνει τα πάντα.

Και στο τελευταίο πλάνο που τραβήχτηκε έξω από το αεροδρόμιο από πολίτη ακούγεται το ηχηρό "μπαμ" και ακολουθούν φωνές. Η εικόνα χάνεται.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ