Δήμαρχος Μόσχας: Ένα εχθρικό drone καταστράφηκε από την αντιαεροπορική άμυνα
Ανανεώθηκε:
«Ένα εχθρικό drone καταστράφηκε σήμερα από την αντιαεροπορική άμυνα καθώς προσέγγιζε τη Μόσχα», όπως ανέφερε ο δήμαρχος της ρωσικής πρωτεύουσας Σεργκέι Σομπιάνιν.
Ο Σομπιάνιν έγραψε στο Telegram ότι το drone προσέγγισε τη Μόσχα περίπου στις 11 το πρωί (τοπική ώρα).
Η Ρωσία κατηγορεί την Ουκρανία για τις δύο επιθέσεις με drones που έγιναν κατά της Μόσχας την προηγούμενη εβδομάδα.
Αναστολή πτήσεων στο αεροδρόμιο Βνούκοβο της Μόσχας
To διεθνές αεροδρόμιο Βνούκοβο της Μόσχας ανέστειλε σήμερα τις πτήσεις του, επικαλούμενο απροσδιόριστους λόγους που δεν μπορεί να ελέγξει, όπως μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων TASS.
Παρόμοιες αναστολές των πτήσεων στο ίδιο αεροδρόμιο έγιναν και κατά την προηγούμενη εβδομάδα, όταν η ρωσική πρωτεύουσα δέχονταν επιθέσεις από drones.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ουκρανία: Η Μόσχα εξαπέλυσε νέες επιθέσεις με πυραύλους και μη επανδρωμένα αεροσκάφη
Ρώσοι υποστηρίζουν ότι το Κίεβο βομβάρδισε με οβίδες διασποράς το Ντόνετσκ
SPONSORED
Ουκρανία: Ένας νεκρός και 30 τραυματίες από ρωσικές επιθέσεις με drones
09:11
Ισραηλινά ΜΜΕ: Σε επιφυλακή ο στρατός για ενδεχόμενη συμμετοχή σε αμερικανικά χτυπήματα στο Ιράν
08:59
Θεσσαλονίκη: Τρόμος για 22χρονο που δέχτηκε ομαδική επίθεση - Τον χτύπησαν και το βιντεοσκόπησαν
08:49
Sell-off στις αγορές: «Εκτίναξη» για πετρέλαιο - Πιέσεις σε ομόλογα και ασιατικά χρηματιστήρια
08:42