Τουρκία: Ένας Κούρδος νεκρός από την επίθεση τουρκικού drone στο βόρειο Ιράκ
Ανανεώθηκε:
Ένας Κούρδος ένοπλος του PKK σκοτώθηκε και άλλος ένας τραυματίστηκε από βομβαρδισμό που πραγματοποίησε ένα τουρκικό drone στην βόρεια επαρχία του Ιράκ, Σουλεϊμανίγια, όπως δήλωσαν κουρδικές πηγές ασφάλειας.
Στόχος του βομβαρδισμού ήταν μία θέση του PKK στην πόλη Τσαμτσαμάλ που βρίσκεται στα δυτικά της πόλης Σουλεϊμανίγια, σύμφωνα με μία πηγή ασφάλειας.
Οι επιδρομές της Τουρκίας κατά των ενόπλων του PKK διεξάγονται εδώ και πολύ καιρό, καθώς η Άγκυρα χαρακτηρίζει το PKK ως τρομοκρατική οργάνωση.
Η Τουρκία πραγματοποιεί συχνά αεροπορικές επιδρομές στο βόρειο Ιράκ, το οποίο δεν βρίσκεται στον άμεσο έλεγχο της κυβέρνησης της Βαγδάτης, ενώ οι επιχειρήσεις της υποστηρίζονται από την ανάπτυξη τουρκικών ειδικών δυνάμεων.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Εκτοξεύτηκε ο πληθωρισμός στην Τουρκία – Κοντεύει το 50%
Τουρκία: Ελεγχόμενη έκρηξη οβίδων πυροβολικού στα ανοιχτά της Κωνσταντινούπολης
ΕΟΠΥΥ: Η καταγγελία που οδήγησε στην εξάρθρωση κυκλώματος εικονικών συνταγογραφήσεων
17:53
ΣΤΑΣΥ: Τροποποιήσεις δρομολογίων το Σάββατο (6/12) στο Μετρό με εντολή της ΕΛ.ΑΣ
17:45
Η Νορβηγία αγοράζει και άλλα υποβρύχια για να παρακολουθεί τη ρωσική παρουσία στη Βαλτική
17:37
Αυτοψία Χαρδαλιά στον Κηφισό: «Αποφύγαμε τα χειρότερα, φτάσαμε στα όρια των αντοχών μας»
17:28