Ρωσία: Έκλεισε το αεροδρόμιο Βνούκοβο της Μόσχας
Οι πτήσεις στο αεροδρόμιο Βνούκοβο της Μόσχας ακυρώθηκαν έγινε γνωστό την Παρασκευή (11/8).
Ο εναέριος χώρος πάνω από το αεροδρόμιο έκλεισε προσωρινά με τις αφίξεις και τις αναχωρήσεις να αναστέλλονται, όπως ανέφεραν υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων TASS.
Έπειτα από σύντομο διάστημα, η ομαλή λειτουργία του αεροδρομίου επανελήφθη, μετέδωσε το πρακτορείο TASS.
Το μέτρο συνήθως εφαρμόζεται λόγω των επιθέσεων με μη επανδρωμένα αεροσκάφη (drones) τις τελευταίες εβδομάδες.
Νωρίτερα το TASS είχε μεταδώσει ότι δύο ουκρανικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη καταρρίφθηκαν από την αντιαεροπορική άμυνα καθώς πλησίαζαν το βράδυ της Πέμπτης (10/8) τη ρωσική πόλη Κουρσκ, επικαλούμενο τον περιφερειακό κυβερνήτη Ρόμαν Σταροβόιτ.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Πόλεμος στην Ουκρανία: Τριπλή επίθεση με drone κατά της Μόσχας - Έκλεισε το αεροδρόμιο Βνούκοβο
Ουκρανικές επιθέσεις με drone καταγγέλει η Μόσχα - Έκλεισε προσωρινά το αεροδρόμιο Βνούκοβο
Το ΣΚΡΑΤΣ στον ρυθμό των Χριστουγέννων – Νέοι εορταστικοί λαχνοί με πολλές ευκαιρίες για κέρδη και ειδική περιοχή για ευχές
15:46
Το Ισραήλ θα επιστρέψει στη Γάζα «την κατάλληλη στιγμή» υπόσχεται ο υπουργός Άμυνας Κατζ
15:41
Δήμος Αθηναίων: Πρόστιμα άνω των 19.000 σε καταστήματα για κάπνισμα και αλκοόλ σε ανήλικους
15:32
Υπόθεση Επστάϊν: Τη δημοσιοποίηση όλων των αρχείων που τον αφορούν ζητά ο Μπιλ Κλίντον
15:23