Μελόνι: «Πήγαινε και πλήρωσε τον λογαριασμό αυτών των ηλιθίων, σε παρακαλώ»
Τον λογαριασμό ιταλών τζαμπατζήδων σε αλβανική ταβέρνα κανόνισε να πληρώσει η πρωθυπουργός της Ιταλίας. Η Τζόρτζια Μελόνι φρόντισε να αποζημιωθεί αλβανός εστιάτορας αφού παρέα συμπατριωτών της έφυγε από το εστιατόριό του χωρίς να πληρώσει τον λογαριασμό.
Οταν η είδηση ότι η παρέα των Ιταλών έφυγε από εστιατόριο της πόλης Μπεράτ χωρίς να πληρώσει έγινε viral στα αλβανικά μέσα ενημέρωσης, η Μελόνι κινητοποιήθηκε, όπως δήλωσε ο Εντι Ράμα στην εφημερίδα La Stampa.
«Πήγαινε και πλήρωσε τον λογαριασμό αυτών των ηλιθίων, σε παρακαλώ», είπε η Μελόνι στον ιταλό πρεσβευτή στην Αλβανία, σύμφωνα με τον Ράμα.
Ολο και περισσότεροι Ιταλοί, μεταξύ αυτών και η Τζόρτζια Μελόνι, επέλεξαν την Αλβανία για τις καλοκαιρινές τους διακοπές φέτος.
Η Μελόνι πέρασε μαζί με την οικογένειά της λίγες ημέρες αυτήν την εβδομάδα στην Αλβανία προσκεκλημένη του πρωθυπουργού Εντι Ράμα, καθώς η χώρα γνώρισε τουριστική έκρηξη αυτό το καλοκαίρι, προσελκύοντας επισκέπτες με τις παραλίες της λευκής άμμου και τις χαμηλές τιμές σε σχέση με την υπόλοιπη Ευρώπη.
Ο Φραντσέκσο Λολομπρίτζιντα, ο υπουργός Γεωργίας της Ιταλίας και γαμπρός της Μελόνι που βρέθηκε μαζί της στην Ιταλία, δήλωσε ότι ήταν θέμα εθνικής υπερηφάνειας.
«Προσφέρθηκε να πληρώσει τον λογαριασμό. Ο πρεσβευτής ήταν καθ΄οδόν επιστρέφοντας στα Τίρανα και ήταν διαθέσιμος. Λίγοι απατεώνες δεν μπορούν να ντροπιάζουν έναν λαό έντιμων ανθρώπων», είπε.
Ο Εντι Ράμα δήλωσε σε τηλεοπτική του συνέντευξη αυτήν την εβδομάδα ότι η Αλβανία αναμένει 500.000 επισκέπτες από την Ιταλία αυτήν την χρονιά.
Πολλοί είναι οι Ιταλοί που απέφυγαν τα εσωτερικά ταξίδια φέτος λόγων των υψηλών τιμών και ταξίδεψαν στην Αλβανία όπου τα καταλύματα και οι υποδομές στις πλαζ είναι φθηνότερες.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Η Μελόνι κατέθεσε μήνυση κατά του τραγουδιστή των Placebo
Ιταλία: Παραμένει πρώτη με διαφορά η Μελόνι - Τι δείχνουν νέες δημοσκοπήσεις
Μελόνι: Βάζει τέλος στο «κοινωνικό εισόδημα» - Για «πόλεμο κατά των φτωχών» μιλά η αντιπολίτευση
«Αν δεν σου αρέσει εδώ, να φύγεις» - Ο σύντροφος της Μελόνι εκτόξευσε «πυρά» κατά του Λάουτερμπαχ
Επίδειξη δύναμης από τον Πούτιν στην Ινδία - Υπέγραψε σειρά από συμφωνίες με τον Μόντι
18:06
Χαρίτσης κατά Τσίπρα: «Ορισμός πολιτικής αποτυχίας η εκλογική συντριβή του το 2023»
17:57
ΕΟΠΥΥ: Η καταγγελία που οδήγησε στην εξάρθρωση κυκλώματος εικονικών συνταγογραφήσεων
17:53
ΣΤΑΣΥ: Τροποποιήσεις δρομολογίων το Σάββατο (6/12) στο Μετρό με εντολή της ΕΛ.ΑΣ
17:45