ΚΟΣΜΟΣ

Παλέρμο: Στη φυλακή 7 νεαροί με την κατηγορία του ομαδικού βιασμού 19χρονης

Παλέρμο: Στη φυλακή 7 νεαροί με την κατηγορία του ομαδικού βιασμού 19χρονης
AP Photo / Visar Kryeziu

Μια ομάδα επτά νεαρών από 18 έως 22 ετών, με τον έναν να είναι ακόμη ανήλικος, έχουν συλληφθεί και οδηγηθεί στη φυλακή από την αστυνομία του Παλέρμο με την κατηγορία του βιασμού: Η καταγγελία της 19χρονης κοπέλας για την νύχτα της 7ης Ιουλίου στα σκοτεινά σοκάκια της πρωτεύουσας της Σικελίας αλλά και το υλικό που κατασχέθηκε από τις κάμερες παρακολούθησης δεν αφήνουν πολλά περιθώρια αμφισβήτησης.

Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, με βάση δημοσιεύματα του ilmessaggero.it, οι καραμπινιέροι εκτέλεσαν την εντολή φυλάκισης που είχε εκδοθεί από το Δικαστήριο Ανηλίκων εναντίον των πρώτων τριών νεαρών ανδρών και του ανήλικου.

Μέσα στην περασμένη εβδομάδα συνελήφθησαν και οι άλλοι τρεις - φερόμενοι ως - συνεργοί που συμμετείχαν στον ομαδικό βιασμό: όλοι τους κατηγορούνται για ομαδική σεξουαλική επίθεση.

Η έρευνα ξεκίνησε μετά από καταγγελία του θύματος.

Ο ομαδικός βιασμός φέρεται να σημειώθηκε στο φινάλε μιας βραδιάς που πέρασε η νεαρή κοπέλα κάπου μεταξύ της αγοράς Vucciria και της Piazza Sant’Anna, στην καρδιά του νυχτερινού Παλέρμο.

Οι επτά, σύμφωνα με όσα υποστηρίζει το θύμα, την μετέφεραν στην περιοχή Foro Italico όπου της επιτέθηκαν και την κακοποίησαν.

Οι καραμπινιέροι ταυτοποίησαν τα μέλη της συμμορίας χάρη στη μαρτυρία του θύματος και στις εικόνες από τα κυκλώματα παρακολούθησης της περιοχής.

Οι επτά νεαροί συνελήφθησαν στο Παλέρμο σε δύο φάσεις: Στις 3 Αυγούστου ένας 22χρονος, ένας 19χρονος και ένας 18χρονος. Οι άλλοι συνελήφθησαν το πρωί της Παρασκευής, 18/8 και είναι ένας 19χρονος και δύο 20χρονοι. Ο έβδομος συλληφθείς είναι ανήλικος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ