Αφγανιστάν: Τουλάχιστον δύο νεκροί σε βομβιστική επίθεση στην Καμπούλ
Ανανεώθηκε:
Τουλάχιστον δύο άμαχοι σκοτώθηκαν και ένας τραυματίστηκε σε βομβιστική επίθεση που εκδηλώθηκε σήμερα στην Καμπούλ, ανακοίνωσε η αφγανική αστυνομία.
Από την έκρηξη βρήκαν τον θάνατο δύο άνδρες που επέβαιναν σε τρίκυκλο και τραυματίστηκε ένας περαστικός στη συνοικία Νταρουλαμάν της Καμπούλ, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της αφγανικής αστυνομίας Χαλίντ Ζαντράν.
Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει ανάληψη ευθύνης για τη βομβιστική επίθεση.
Μετά την επιστροφή των Ταλιμπάν στην εξουσία, τον Αύγουστο του 2021, έχουν μειωθεί σημαντικά οι αναφορές για τρομοκρατικές επιθέσεις στο Αφγανιστάν. Ωστόσο η τζιχαντιστική οργάνωση Ισλαμικό Κράτος έχει αναλάβει την ευθύνη για σποραδικές επιθέσεις σε διάφορα σημεία της χώρας.
Το Αφγανιστάν παραμένει απομονωμένο διεθνώς, καθώς οι Ταλιμπάν έχουν επιβάλει δρακόντειους περιορισμούς σε βάρος των γυναικών, καταπατούν ανθρώπινα δικαιώματα και δεν συζητούν καν τη δημιουργία αντιπροσωπευτικής κυβέρνησης χωρίς αποκλεισμούς.
Με «20 μύθους και 20 αλήθειες» το υπουργείο Οικονομικών απαντά στην ΕΛ.Α.Σ.
17:51
Η Άγκυρα καταδικάζει τις ισραηλινές επιχειρήσεις στη Συρία
17:38
Κάλας: Η Τουρκία είναι ο 2ος μεγαλύτερος στρατός στο ΝΑΤΟ - Τι είπε για την ένταξη της στην Ε.Ε
17:35
Μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. σε Θεσσαλονίκη και Μύκονο για όπλα και ναρκωτικά - 17 συλλήψεις
17:27