ΚΟΣΜΟΣ

Ρωσία: «Βουτιά» στο κενό για οδηγό που προσπάθησε να πηδήξει σε οροφή κτηρίου

Ρωσία: «Βουτιά» στο κενό για οδηγό που προσπάθησε να πηδήξει σε οροφή κτηρίου
Screen Grab / Glomex / ΣΚΑΪ

Από «θαύμα» γλίτωσε 32χρονος Ρώσος μετά την αποτυχημένη απόπειρά του να πηδήξει με το αυτοκίνητό του από την οροφή ενός κτηρίου στην άλλη. Συγκεκριμένα, ο Γεβγκένι Τσεμποτάρεβ, κάτοικος της Βόρειας Οσετίας - Αλάνιας, θέλησε να κάνει κάτι παράτολμο και να το καταγράψει στην κάμερα.

Αφού πήρε θέση οδηγού μέσα στο λευκό Lada Niva του, έβαλε μπρος και επιχείρησε να ανέβει με μεγάλη ταχύτητα μια ράμπα και να πηδήξει στο διπλανό, χαμηλότερο κτήριο.


Ωστόσο, ο παράτολμος άνδρας δεν κατάφερε να επιταχύνει όσο έπρεπε και το αυτοκίνητο προσέκρουσε στον απέναντι τοίχο με αποτέλεσμα να πέσει στο κενό.

Η βουτιά... θανάτου που έκανε το αυτοκίνητο από ύψος 15 μέτρων, διέλυσε το μπροστινό μέρος της οροφής και το παρμπρίζ, αλλά ο 32χρονος από θαύμα κατάφερε να βγει ζωντανός από το αυτοκίνητο, αν και υπέστη τραυματισμούς στα πόδια του.

Screen Grab / Glomex / ΣΚΑΪ

Στα πλάνα που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, ο Ρώσος εμφανίζεται να βγαίνει από το σμπαραλιασμένο αμάξι μετά την πτώση του στο έδαφος, με τους ανακουφισμένους φίλους του να πανηγυρίζουν.

Screen Grab / Glomex / ΣΚΑΪ

Ο Τσεμποτάρεφ, o οποίος πραγματοποιεί συχνά παράτολμα «stunt», όπως αυτό, ανήρτησε τα βίντεο στα ρωσικά social media, ενημέρωσε τις επόμενες μέρες τους followers του ότι θα έχει πρόβλημα με το περπάτημα για λίγο καιρό.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ