Χάντερ Μπάιντεν: Ποινική δίωξη για παράβαση του νόμου περί όπλων
Ανανεώθηκε:
Ο γιος του προέδρου των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν, Χάντερ Μπάιντεν, παραπέμφθηκε σε δίκη για παράβαση του νόμου περί όπλων, σύμφωνα με τις Αρχές.
Συγκεκριμένα, τρεις κατηγορίες βαραίνουν τον 53χρονο, όπως διατύπωσαν οι ομοσπονδιακές αρχές στο Ντελαγουέρ, μετά την αποτυχία της προσπάθειας να επιτευχθεί συμφωνία για την απολογία του.
Ο Χάντερ Μπάιντεν κατηγορείται ότι είπε ψέματα κατά την αγορά πυροβόλου όπλου ενώ ήταν χρήστης ναρκωτικών. Είναι η πρώτη φορά που παιδί εν ενεργεία προέδρου διώκεται ποινικά.
Η συμφωνία ομολογίας, που αφορούσε κατηγορίες σχετικά με όπλα και φόρους, κατέρρευσε απότομα τον Ιούλιο. Κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων είχε αναγνωρίσει τις κατηγορίες.
Οι δικαστικές περιπέτειες του γιου του εν ενεργεία πρόεδρου των ΗΠΑ έχουν γίνει αντικείμενο σφοδρής πολιτικής αντιπαράθεσης, με τους Ρεπουμπλικανούς να ζητούν τον έλεγχο των δοσοληψιών του Χάντερ Μπάιντεν με την Ουκρανία και το κατά πόσο ήταν σε γνώση όλων αυτών ο πατέρας του.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Η «δίκη Τραμπ» δεν θα γίνει τον προσεχή Οκτώβριο - «Νίκη» για τον πρώην Αμερικανό πρόεδρο
Ιλίσια: Σοβαρά τραυματίας ο συντηρητής ασανσέρ - Διακομίσθηκε στο «Γεννηματάς»
14:17
Η Γκρέτα Τούνμπεργκ συνελήφθη στο Λονδίνο σε διαμαρτυρία για την υποστήριξη απεργών πείνας (vid)
14:02
Σχεδόν 10 εκατ. ευρώ για δημιουργία Data Center στη Μεγαλόπολη - Δημιουργεί 100 νέες θέσεις εργασίας
14:01
Πάνω από 800 εκατ. δολάρια στα «ταμεία» της Metlen από το deal φωτοβολταϊκών και BESS στη Χιλή
13:46