Χάντερ Μπάιντεν: Ποινική δίωξη για παράβαση του νόμου περί όπλων
Ανανεώθηκε:
Ο γιος του προέδρου των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν, Χάντερ Μπάιντεν, παραπέμφθηκε σε δίκη για παράβαση του νόμου περί όπλων, σύμφωνα με τις Αρχές.
Συγκεκριμένα, τρεις κατηγορίες βαραίνουν τον 53χρονο, όπως διατύπωσαν οι ομοσπονδιακές αρχές στο Ντελαγουέρ, μετά την αποτυχία της προσπάθειας να επιτευχθεί συμφωνία για την απολογία του.
Ο Χάντερ Μπάιντεν κατηγορείται ότι είπε ψέματα κατά την αγορά πυροβόλου όπλου ενώ ήταν χρήστης ναρκωτικών. Είναι η πρώτη φορά που παιδί εν ενεργεία προέδρου διώκεται ποινικά.
Η συμφωνία ομολογίας, που αφορούσε κατηγορίες σχετικά με όπλα και φόρους, κατέρρευσε απότομα τον Ιούλιο. Κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων είχε αναγνωρίσει τις κατηγορίες.
Οι δικαστικές περιπέτειες του γιου του εν ενεργεία πρόεδρου των ΗΠΑ έχουν γίνει αντικείμενο σφοδρής πολιτικής αντιπαράθεσης, με τους Ρεπουμπλικανούς να ζητούν τον έλεγχο των δοσοληψιών του Χάντερ Μπάιντεν με την Ουκρανία και το κατά πόσο ήταν σε γνώση όλων αυτών ο πατέρας του.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Η «δίκη Τραμπ» δεν θα γίνει τον προσεχή Οκτώβριο - «Νίκη» για τον πρώην Αμερικανό πρόεδρο
SPONSORED
Ποια η προθεσμία για τις εγγραφές στους παιδικούς σταθμούς του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών
05:00
Αγροτική Εστία: Ξεκινούν οι αιτήσεις για τους δικαιούχους - Ποια η προθεσμία
04:00
Nέο επίδομα ηλεκτρικού ρεύματος: Πόσο πιθανό το σενάριο - Ποια οκτώ μέτρα βρίσκονται σε ισχύ
03:00
Eurovision 2026: Πρώτη η Βουλγαρία με το «Bangaranga» - Στην 10η θέση ο Akylas με το Ferto
02:00