ΚΟΣΜΟΣ

Ουίλιαμ και Χάρι: Ο καβγάς που έκοψε κάθε ελπίδα συμφιλίωσης

Ουίλιαμ και Χάρι: Ο καβγάς που έκοψε κάθε ελπίδα συμφιλίωσης
Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ, πριγκίπισσα της Ουαλίας, αριστερά, και ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν, Δούκισσα του Σάσεξ στην κηδεία της αείμνηστης βασίλισσας Ελισάβετ Β' έξω από το κάστρο του Ουίνδσορ AP /Alberto Pezzali

Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας έχουν «βγάλει από το μυαλό τους» το ενδεχόμενο της συμφιλίωσης με τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ, δήλωσε η πρώην βασιλική ανταποκρίτρια του BBC Τζένι Μποντ (Jennie Bond).

Πρόσθεσε ότι το βασιλικό ζευγάρι είχε προσπαθήσει να γεφυρώσει το χάσμα στη κηδεία του πρίγκιπα Φίλιππου τον Απρίλιο του 2021, αλλά μετά από έναν «έντονο καβγά» έγινε ξεκάθαρο ότι αυτό δεν ήταν δυνατό.

«Έρχεται μια στιγμή που πρέπει να αποδεχτείς ότι οι ευτυχισμένες οικογένειες δεν είναι ένα παιχνίδι που όλοι μπορούν να παίξουν» δήλωσε στο περιοδικό OK. «Η Κέιτ έχει πληγωθεί και προσβληθεί από πράγματα που έχουν πει ο Χάρι και η Μέγκαν, αλλά μαζί με τον Ουίλιαμ είναι μια πολύ δυνατή ομάδα και υποψιάζομαι ότι, έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα πως η ρήξη με τον Χάρι δεν μπορεί να διορθωθεί στο προσεχές μέλλον. Έχουν βγάλει από το μυαλό τους αυτό το ενδεχόμενο και αποφάσισαν να συνεχίσουν τη ζωή τους».

Η κρίση στη σχέση των δύο αδελφών ξεκίνησε το 2019, όταν επιβεβαίωσαν ότι είχαν πάρει «διαφορετικούς δρόμους» και επιδεινώθηκε τον Ιανουάριο του 2020 με την παραίτηση του Χάρι και της Mέγκαν από τα πριγκιπικά τους καθήκοντά και τη μετεγκατάστασή τους στις ΗΠΑ.

Η δημοσιογράφος ανέφερε επίσης ότι είναι σίγουρη πως το ζευγάρι «υποστηρίζει πολύ ο ένας τον άλλον και ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας είναι η πιο δυνατή πηγή ενθάρρυνσης για τον Ουίλιαμ».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ