ΗΠΑ: Προς συμφωνία Ρεπουμπλικάνοι και Δημοκρατικοί για την αποφυγή ενός κυβερνητικού shutdown
Ανανεώθηκε:
Αναμένεται να ψηφίσουν ένα νομοσχέδιο δαπανών προκειμένου να αποφευχθεί το ενδεχόμενο μιας διακοπής λειτουργίας των υπηρεσιών της ομοσπονδιακής κυβέρνησης την 1η Οκτωβρίου.
Ρεπουμπλικάνοι και Δημοκρατικοί στη Γερουσία βρίσκονται κοντά στην επίτευξη μιας συμφωνίας για την ψήφιση ενός μεσοπρόθεσμου νομοσχεδίου δαπανών, προκειμένου να αποφευχθεί το ενδεχόμενο μιας διακοπής λειτουργίας των υπηρεσιών της ομοσπονδιακής κυβέρνησης την 1η Οκτωβρίου, μετέδωσε το Bloomberg επικαλούμενο μία πηγή που έχει λάβει γνώση για τις συνομιλίες.
Το νομοσχέδιο θα παρατείνει τη χρηματοδότηση για τέσσερις ή έξι εβδομάδες σύμφωνα με την ίδια ανώνυμη πηγή.
Ωστόσο, μερικοί από τους σκληροπυρηνικούς Ρεπουμπλικάνους στη Βουλή των Αντιπροσώπων τάσσονται κατά της ψηφοφορίας για την εξεύρεση μιας προσωρινής λύσης.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Δημοσκόπηση για τις εκλογές στις ΗΠΑ: Ο Τραμπ προηγείται εννιά μονάδες του Μπάιντεν
Ο Σεμπάστιαν Σάουε έγραψε ιστορία: Έτρεξε τον Μαραθώνιο του Λονδίνου σε λιγότερο από δύο ώρες
15:42
Αμερικανός υπουργός Δικαιοσύνης: Ο δράστης των πυροβολισμών φαίνεται να στόχευε τον Τραμπ
15:31
Εικόνες από τις ζημιές στο Διοικητικό Εφετείο Αθηνών μετά την επίθεση με βαριοπούλες και μπογιές
15:23
ΠΑΣΟΚ: Ο Νίκος Ανδρουλάκης προτείνει τον Γιάννη Βαρδακαστάνη για τη θέση του γραμματέα του κόμματος
15:09