ΚΟΣΜΟΣ

Πέθανε σε ηλικία 46 ετών ο ράπερ που «μονομάχησε» με τον Έμινεμ στην ταινία «8 Mile»

Πέθανε σε ηλικία 46 ετών ο ράπερ που «μονομάχησε» με τον Έμινεμ στην ταινία «8 Mile»
twitter

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 46 ετών ο ράπερ και ηθοποιός Nashawn Breedlove, γνωστός για την «μονομαχία» του με τον Έμινεμ στην ταινία «8 Mile» του 2002 . 

Η μητέρα του Breedlove, Patricia, επιβεβαίωσε τον θάνατο του γιου της στο Facebook, γράφοντας:

«Με βαριά καρδιά μοιράζομαι την είδηση του θανάτου του αγαπημένου μου γιου Nashawn Breedlove. Πολλοί από εσάς τον γνωρίζατε με το ψευδώνυμο ‘Lotto, ox’, ένα όνομα που απηχούσε την ανθεκτικότητα και την αποφασιστικότητά του. Ο Nashawn ήταν ράπερ, τραγουδιστής, τραγουδοποιός και ηθοποιός. Κανείς δεν μπορούσε να αρνηθεί ότι είχε ταλέντο».

«Η αποχώρηση του Nashawn από αυτόν τον κόσμο άφησε ένα τεράστιο κενό στη ζωή μου, ένα κενό που οι λέξεις δεν μπορούν να εκφράσουν πλήρως. Δεν μπορώ να εκφράσω με λόγια τον πόνο που νιώθω. Δεν ήταν απλώς ο γιος μου – ήταν ένας αξιοθαύμαστος άνθρωπος, του οποίου ο χαρακτήρας και η δύναμη ενέπνευσαν όλους όσοι βρέθηκαν στο διάβα του».

Η αιτία θανάτου του δεν έγινε γνωστή, ωστόσο, προσωπικότητες της μουσικής βιομηχανίας εξέφρασαν τα συλλυπητήρια τους.

«Οι φίλοι του τον αποκαλούσαν με αγάπη, OX. Θα μας λείψει για την επιμονή και την ενεργειά του», έγραψε ο ράπερ Mickey Factz σε μια ανάρτηση στο Instagram, αναφερόμενος στη σκηνή της ταινίας στην οποία διαγωνίζεται σε μια μάχη ραπ ενάντια στον χαρακτήρα του Eminem.

Ο Breedlove έπαιξε βασικό ρόλο στο «8 Mile», ανταγωνιζόμενος με ρίμες τον τον Eminem, που υποδυόταν τον B-Rabbit.

Πριν εμφανιστεί στην «8 Mile», ο Breedlove συμμετείχε με ένα τραγούδι στην ταινία «The Wash» του 2001, με πρωταγωνιστές τους Dr. Dre και Snoop Dogg. Το κομμάτι, «Don’t Talk Shit», κυκλοφόρησε με το ψευδώνυμο, «Ox».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ