ΚΟΣΜΟΣ

Μπερλουσκόνι: Επιστρέφει ως ολόγραμμα για τα γενέθλια του - Τριήμερη εκδήλωση για τον Καβαλιέρε

Μπερλουσκόνι: Επιστρέφει ως ολόγραμμα για τα γενέθλια του - Τριήμερη εκδήλωση για τον Καβαλιέρε
Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ) AP Photo/Gregorio Borgia, File

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι επιστρέφει ως ολόγραμμα για να δώσει το παρών σήμερα Παρασκευή (29/9) στην  «Ημέρα Μπερλουσκόνι», ημέρα που θα γιόρταζε  τα 87α του γενέθλια.

Ιταλοί πολιτικοί, ποδοσφαιριστές και διασημότητες της τηλεόρασης θα συγκεντρωθούν στη μικρή πόλη Πέστουμ (την αρχαία Ποσειδωνία) για να τιμήσουν τον Καβαλιέρε ο οποίος πέθανε τον περασμένο Ιούνιο.

Μια μικρή απεικόνιση του Ιταλού πρώην πρωθυπουργού θα προβάλλεται στην είσοδο του χώρου, χαιρετώντας τους συμμετέχοντες με ένα χαμόγελο, ενώ θα απαγγέλλει την ομιλία που είχε εκφωνήσει ο Μπερλουσκόνι στο Κογκρέσο των ΗΠΑ το 2006.

«Η σιλουέτα του θα είναι διαφανής, σαν να αιωρείται», εξήγησε ένα μέλος της ομάδας που εργάστηκε για την ανάπτυξη του ολογράμματος.

Οι συμμετέχοντες μπορεί να απογοητευτούν ακούγοντας ότι, παρόλο που ο Μπερλουσκόνι δεν ήταν ψηλός άνθρωπος - με ύψος 1,71 μέτρα - το ολόγραμμα θα είναι ακόμη πιο κοντό, με ύψος μικροσκοπικά 60 εκατοστά.

«Η τριήμερη εκδήλωση της Forza Italia, στην οποία ο Μπερλουσκόνι θα τιμηθεί την Ημέρα Μπερλουσκόνι», θα είναι η δεύτερη συνεδρίαση του κεντροδεξιού κόμματος μετά τον θάνατο του φέτος.

Το κόμμα θα συζητήσει το πρόγραμμά του για τις επερχόμενες ευρωεκλογές του 2024.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ