Qatar Gate: Ελεύθερος ο Παντσέρι, ο οποίος ήταν σε κατ' οίκον περιορισμό
Ελεύθερος αφέθηκε από τη βελγική δικαιοσύνη o πρωταγωνιστής του σκανδάλου Qatargate, Αντόνιο Παντσέρι σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera.
Ο Παντσέρι είχε οδηγηθεί στη φυλακή στις 9 Δεκεμβρίου του 2022 και στις 6 Απριλίου, φέτος, τέθηκε σε κατ' οίκον περιορισμό.
Αναμενόταν να αφεθεί ελεύθερος τον ερχόμενο Δεκέμβριο αλλά η βελγική δικαιοσύνη έκανε δεκτό αίτημα των συνηγόρων υπεράσπισής του.
Σύμφωνα με την Corriere, μόνος όρος που ετέθη στον πρώην ευρωβουλευτή είναι να μην φύγει από το Βέλγιο και να μην έλθει σε επαφή με άλλα πρόσωπα που εμπλέκονται στην όλη υπόθεση.
Λόγω της συνεργασίας του με τις βελγικές δικαστικές αρχές, ο Παντσέρι τον περασμένο Ιανουάριο καταδικάσθηκε σε μόλις έναν χρόνο φυλάκισης.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΚΟΣΜΟΣ
Qatar Gate: Στην αντεπίθεση η Καϊλή – Προσέφυγε στη Δικαιοσύνη για αμφισβήτηση της διαδικασίας
ΚΟΣΜΟΣ
Qatargate: Εντοπίστηκαν 280.000 ευρώ στο σπίτι του γιου της Μαρί Αρένα - Αποκάλυψη της «Le Soir»
ΕΛΛΑΔΑ
Ηράκλειο: Στο νοσοκομείο 74χρονος έπειτα από ενδοοικογενειακό επεισόδιο - Συνελήφθη ο γιός του
11:24
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Οι μεγάλες επιστροφές και τα «στοιχήματα»: Οι πολυαναμενόμενες ταινίες του 2026
11:15
ΚΟΣΜΟΣ
Προειδοποίηση Τραμπ σε Ιράν: «Θα σπεύσουμε να σώσουμε τους διαδηλωτές αν χρησιμοποιήσετε βία»
11:05
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Megalopolis: Το «στοίχημα» των 120 εκατ. του Κόπολα που αρνείται να... τελειώσει
11:00
ΚΟΣΜΟΣ