ΚΟΣΜΟΣ

Φρικτό έγκλημα στη Συρία: Πυροβόλησε και σκότωσε τα πεθερικά του με χειροβομβίδα μέσα στο σπίτι

Φρικτό έγκλημα στη Συρία: Πυροβόλησε και σκότωσε τα πεθερικά του με χειροβομβίδα μέσα στο σπίτι
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ένα φρικτό έγκλημα σημειώθηκε στο Κυβερνείο της Χάμα, στο κέντρο της Συρίας, με έναν γιατρό και τη σύζυγό του να βρίσκουν τραγικό θάνατο, αφού ο γαμπρός τους έριξε εναντίον τους χειροβομβίδα, ενώ νωρίτερα τους είχε πυροβολήσει, λόγω οικογενειακών διαφορών. Σημειώνεται ότι από το συμβάν τραυματίστηκαν και οι δύο κουνιάδοι του δράστη.

Το συριακό υπουργείο Εσωτερικών ανέφερε σε ανακοίνωσή του, σύμφωνα με την ΕΡΤ, ότι «ο γιατρός Issam Hosha και η σύζυγός Raja Al-Ahmad του πέθαναν και ότι και τα δύο του παιδιά (Ρίμα) και ο (Zain) είχαν τραυματιστεί».

«Ο γαμπρός τους και δράστης του εγκλήματος ονομάζεται Ahmed. A και τραυματίστηκε σοβαρά από θραύσματα διάσπαρτα σε όλο το σώμα. Στις 15:30 στις 30 Σεπτεμβρίου 2023, λήφθηκε ειδοποίηση από την αστυνομία της περιοχής Al-Ghab στη Hama από το Εθνικό Νοσοκομείο Al-Suqaylabiyah».

Σύμφωνα με το υπουργείο, η προανάκριση αποκάλυψε ότι ο σύζυγος της κόρης του γιατρού άνοιξε πυρ και πέταξε μια χειροβομβίδα στο σπίτι που βρίσκεται στο χωριό Χοράτ Αμμορίν στην περιοχή Ταλ.

Αποτέλεσμα ήταν να οδηγήσει στον θάνατο το ζεύγος αλλά και στον τραυματισμό των δύο παιδιών του αλλά και του εαυτού του εξαιτίας οικογενειακών διαφορών. Το στρατιωτικό τουφέκι και τρεις χειροβομβίδες κατασχέθηκαν από τον τόπο του συμβάντος και οι έρευνες συνεχίζονται ακόμη, ανέφερε επιπλέον η ανακοίνωση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ