ΚΟΣΜΟΣ

Ισραήλ: Στιγμές τρόμου για ρεπόρτερ του CNNi από «βροχή» ρουκετών σε live μετάδοση

Ισραήλ: Στιγμές τρόμου για ρεπόρτερ του CNNi από «βροχή» ρουκετών σε live μετάδοση
Πηγή: Screen grab/ Video/ CNNi

Στο παρά ένα γλίτωσε η δημοσιογραφική ομάδα του CNNi που αναμεταδίδει σε ζωντανή σύνδεση όλα όσα συμβαίνουν στα σύνορα Ισραήλ - Γάζας, την ώρα που ο ισραηλινός στρατός υποστηρίζει ότι έχει επανακτήσει τον έλεγχο σε όλους τους οικισμούς γύρω από τη Γάζα. Οι μαχητές της Χαμάς συνεχίζουν να περνούν τα σύνορα προς το Ισραήλ, ενώ η ισραηλινή πλευρά σφυροκοπά από αέρος τη Γάζα και σήμερα. Στο μεταξύ, παγκόσμια ανησυχία επικρατεί μετά και τις δηλώσεις του Ισραηλινού πρωθυπουργού Νετανιάχου, ο οποίος δήλωσε ότι «η απάντησή μας θα αλλάξει τη Μέση Ανατολή».

Μπαράζ από ρουκέτες έπληξε το σημείο που βρισκόταν το συνεργείο του CNNi, με την ανταποκρίτρια Clarissa Ward και την ομάδα της να αναγκάζονται να βρουν καταφύγιο προκειμένου να καλυφθούν.

«Συγχωρέστε με. Μόλις είχαμε ένα μπαράζ ρουκετών που έφτασαν εδώ, όχι πολύ μακριά από εμάς. Έτσι αναγκαστήκαμε να βρούμε καταφύγιο στην άκρη του δρόμου», δήλωσε η Ward σε live μετάδοση.

«Είμαστε μόλις πέντε λεπτά μακριά. Η Γάζα είναι προς αυτή την κατεύθυνση. Μπορούμε να ακούσουμε τον ''Σιδερένιο Θόλο'' να αναχαιτίζει αρκετές από αυτές τις ρουκέτες», ακούγεται να λέει η ανταποκρίτρια εμφανώς τρομαγμένη.

Δείτε το βίντεο:

LIVEBLOG Πώς καλύπτει το CNN Greece τον πόλεμο στο Ισραήλ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ