Nεκρά δύο μέλη της Χαμάς - Στη δημοσιότητα βίντεο από την αστυνομία του Ισραήλ
Ανανεώθηκε:
Δύο μέλη του πολιτικού σκέλους της τρομοκρατικής οργάνωσης Χαμάς, ο Jawad Abu Shammala και ο Zakaria Abu Maamar, σκοτώθηκαν κοντά στη Λωρίδα της Γάζας, δήλωσε την Τρίτη (10/10) στο Reuters αξιωματούχος της οργάνωσης.
Σε ανακοίνωσή του, ο ισραηλινός στρατός επιβεβαίωσε τη δολοφονία του Abu Shammala, του «υπουργού Οικονομικών της Χαμάς» λέγοντας ότι είχε χτυπηθεί κατά τη διάρκεια της νύχτας.
Στο μεταξύ, η αστυνομία του Ισραήλ έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο από το περιστατικό, το οποίο θεωρείται ότι έλαβε χώρα σε αυτοκινητόδρομο ταχείας κυκλοφορίας, βόρεια της πόλης Νεβιτότ, η οποία βρίσκεται περίπου πέντε μίλια από τα σύνορα με τη Γάζα.
Το υλικό από κάμερα δείχνει τον αστυνομικό που οδηγούσε μοτοσικλέτα να βγάζει όπλο και να πυροβολεί εναντίον ενός γκρι αυτοκινήτου.
Μετά από τρεις πυροβολισμούς, το αυτοκίνητο φαίνεται να επιβραδύνει και να στρίβει ελαφρώς προς τα δεξιά, πριν σταματήσει εντελώς. Ο αξιωματικός ακούγεται να λέει «εξουδετερώθηκε, εξουδετερώθηκε», προτού μεταδώσει στον ασύρματο ότι «δύο τρομοκράτες» σκοτώθηκαν.
Προσοχή ακολουθούν σκληρές εικόνες:
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Πούτιν για Μεσανατολικό: Η σύγκρουση Ισραήλ-Παλαιστίνης έδειξε ότι απέτυχε η πολιτική των ΗΠΑ
Ρωσία: Έξι χρόνια κάθειρξης στον επικεφαλής κόμματος της ριζοσπαστικής αριστεράς
08:57
Από το Χόλιγουντ και τη μουσική μέχρι τον αθλητισμό: Οι 15 διάσημοι που καθόρισαν το στυλ το 2025
08:44
Ρόδος: Αίσιο τέλος στην εξαφάνιση 10χρονου σε ορεινό χωριό του νησιού
08:31
Ιράν: Εγκαταλείπει την υποκριτική η ηθοποιός Αλιντουστί, λόγω του νόμου της υποχρεωτικής μαντίλας
08:18