Βενετία: Ποινική δίωξη σε τρεις για την πτώση του λεωφορείου
Ανανεώθηκε:
Ποινική δίωξη σε τρία άτομα άσκησαν οι ιταλικές Αρχές για την πτώση λεωφορείου από αερογέφυρα στο Μέστρε της Βενετίας, η οποία είχε ως αποτέλεσμα να σκοτωθούν 21 άνθρωποι και να τραυματιστούν άλλοι 15.
Πρόκειται για τους Μάσιμο Φιορέσε, διευθύνων σύμβουλος και νομικός εκπρόσωπος της εταιρείας La linea, ιδιοκτήτρια του μοιραίου λεωφορείου, Ρομπέρτο Ντι Μπουσόλο, εκτελεστικός μηχανικός του δήμου της Βενετίας, αρμόδιος για τις μετακινήσεις και τη βιωσιμότητα της περιοχής, και ο Αλμπέρτο Τσεζάρο, αρχιτέκτονας και υπάλληλος του ίδιου τομέα.
Όπως τονίζει η La Repubblica, στους τρεις ύποπτους ασκείται ποινική δίωξη και θα έχουν τώρα την ευκαιρία να ορίσουν τον δικό τους σύμβουλο που θα συμμετάσχει στην τεχνική αξιολόγηση του προστατευτικού κιγκλιδώματος.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Βενετία: «Το λεωφορείο δεν συγκρούστηκε με άλλο όχημα» λέει ο εισαγγελέας - Τι εξετάζεται
Βενετία: Συγκλονιστικές οι μαρτυρίες από το σημείο της τραγωδίας με το λεωφορείο - Τα πιθανά αίτια
40 χρόνια Τσερνόμπιλ: Ο άνθρωπος με την πιο επικίνδυνη δουλειά στον κόσμο σήμερα
02:32
Την Δευτέρα ανοίγει η πλατφόρμα για τις«Νταντάδες της Γειτονιάς» - Ποιοι δικαιούνται 500 ευρώ
02:00
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ ΣΤΟ CNN GREECE: «Ήταν ένα είδους σοκ για την επιστημονική κοινότητα»: Το ατύχημα Τσερνόμπιλ και το μέλλον της πυρηνικής ενέργειας
01:15
Youth Pass: Τι πρέπει να γνωρίζετε για το voucher των 150 ευρώ - Μέχρι πότε οι αιτήσεις
01:00