Ερντογάν: Στείλαμε ανθρωπιστική βοήθεια για τη Γάζα μέσω Αιγύπτου
Ανθρωπιστική βοήθεια από την Τουρκία εστάλη σήμερα στο αιγυπτιακό αεροδρόμιο El Arish για να μεταφερεθεί στη Γάζα όπως δήλωσε ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγιπ Ερντογάν.
«Στείλαμε ένα αεροπλάνο ανθρωπιστικής βοήθειας στο αεροδρόμιο El Arish σήμερα το πρωί, συμπεριλαμβανομένων φαρμάκων, τροφίμων διαρκείας, κονσερβοποιημένα τρόφιμα, πάνες και ιατρικές προμήθειες».
Ο Ερντογάν είπε: «Το αεροπλάνο μας, το οποίο μετέφερε φορτία πρώτων βοηθειών στην περιοχή από την έναρξη της σύγκρουσης, προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο στις 12:00 σήμερα».
Επιπλέον αναφέρεθηκε εκ νέου στην αποστολή αεροπλάνων των ΗΠΑ στη Μεσόγειο λέγοντας: «Οι ΗΠΑ που στέλνουν αεροπλανοφόρα στην περιοχή δεν μειώνουν την ένταση μεταξύ των δύο πλευρών».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΚΟΣΜΟΣ
Πυρά Ερντογάν κατά ΗΠΑ για το αεροπλανοφόρο: «Κύριε... Αμερική τι κάνεις εκεί;»
ΚΟΣΜΟΣ
Μαζική εκκένωση της Γάζας: Κομβόι από αυτοκίνητα - Κάτοικοι φεύγουν με γαϊδούρια ή με τα πόδια
ΚΟΣΜΟΣ
Ισραήλ: Πέφτει η δημοτικότητα Νετανιάχου - Οι πολίτες προτιμούν τον Γκαντς
ΚΟΣΜΟΣ
Πούτιν: Η χερσαία επιχείρηση στη Γάζα θα φέρει απαράδεκτες απώλειες αμάχων
ΧΡΗΜΑ
Ανακαίνιση Κατοικίας: Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις για τις βεβαιώσεις επιλεξιμότητας
00:30
ΚΟΣΜΟΣ
Πρόταση για την αναγνώριση της γενοκτονίας των Αρμενίων θα φέρει το ισραηλινό ΥΠΕΞ
23:57
ΚΟΣΜΟΣ
Βενεζουέλα: Εφιάλτης δίχως τέλος και μάχη με το χρόνο στα συντρίμμια- Ανεβαίνει ο αριθμός των νεκρών
23:48
ΕΛΛΑΔΑ
Flyover: Κλείνει ξανά την Παρασκευή για 48 ώρες τμήμα του Περιφερειακού της Θεσσαλονίκης
23:40
ΠΟΛΙΤΙΚΗ