Μπέρμποκ: «Ο πόλεμος κατά της Χαμάς να διεξαχθεί με σεβασμό στην ανθρωπιστική κατάσταση στη Γάζα»
«Ο πόλεμος κατά της Χαμάς να διεξαχθεί με τον μεγαλύτερο σεβασμό προς την ανθρωπιστική κατάσταση στη Γάζα», ζήτησε σήμερα η υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας, Αναλένα Μπέρμποκ, από το Κάιρο.
Ειδικότερα, η επικεφαλής της γερμανικής διπλωματίας μετά την συνάντησή της στο Κάιρο με τον Αιγύπτιο ομόλογό της, δήλωσε ότι «η μάχη κατά της Χαμάς πρέπει να διεξαχθεί με τον μεγαλύτερο σεβασμό προς την ανθρωπιστική κατάσταση των αθώων γυναικών, των παιδιών και των ανδρών».
«Πρόκειται για ένα τεράστιο δίλημμα που είναι δύσκολο να επιλυθεί», είπε η Γερμανίδα υπουργός Εξωτερικών κατά την διάρκεια συνέντευξης Τύπου.
Η Γερμανία συζητά με τα Ηνωμένα Έθνη και άλλους εταίρους, τρόπους για την αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στην Γάζα μέσω του περάσματος της Ράφα με την Αίγυπτο.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Νετανιάχου σε Ισραηλινούς στρατιώτες: «Το επόμενο στάδιο έρχεται»
Σχολές Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης: Πότε λήγει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων στις 30 σχολές
05:00
Προστασία πρώτης κατοικίας: Πότε τίθεται σε ισχύ η νέα ρύθμιση - Τι προβλέπει
04:00
e-ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Ο χάρτης πληρωμών έως και την Παρασκευή 28 Αυγούστου
03:00
Ακίνητα: Οι δύο αλλαγές στον ΦΠΑ που φέρνουν ελαφρύνσεις - Ποιοι κερδίζουν
02:00