Γαλλία: Λήξη συναγερμού στο ανάκτορο των Βερσαλλιών
Ανανεώθηκε:
Λήξη συναγερμού στα ανάκτορα των Βερσαλλιών, μετά και την εκκένωση που είχε πραγματοποιηθεί λόγω απειλής για βόμβα.
Το ανάκτορο παρέμεινε κλειστό για το υπόλοιπο τη ημέρας, όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία και την αρχή διαχείρισης του ανακτόρου.
«Για λόγους ασφαλείας το ανάκτορο των Βερσαλλιών εκκενώνεται από τους επισκέπτες του και κλείνει τις πόρτες του για σήμερα», ανακοίνωσε το Chateau de Versailles στον λογαριασμό του στο Twitter (X).
Στην εκκένωση των Βερσαλλιών προχώρησαν νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου (14/10)οι αρχές της Γαλλίας, καθώς είχε προηγηθεί απειλή για βόμβα.
Νωρίτερα, αντίστοιχη διαδικασία και είχε ακολουθηθεί στο μουσείο του Λούβρου, στο κέντρο του Παρισιού, «για λόγους ασφαλείας».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Εκκενώθηκε εκ νέου το ανάκτορο των Βερσαλλιών μετά από απειλή για βόμβα
Γαλλία: Προειδοποίηση για βόμβα στο Ανάκτορο των Βερσαλλιών
Ο Αρκούδος Πάντινγκτον γίνεται χαρτονόμισμα - Τα νέα σχέδια που προτείνουν οι Βρετανοί πολίτες
13:14
Ρωσία: Διάβημα του ΥΠΕΞ στον Γερμανό πρέσβη για «επαφές πολιτικών με μέλη τρομοκρατικών οργανώσεων»
13:12
Μητσοτάκης σε Τασούλα: «Κάνουμε το καλύτερο για να στηρίξουμε τα ελληνικά νοικοκυριά»
13:06
Φον ντερ Λάιεν: Είναι πολύ νωρίς για άρση των κυρώσεων κατά του Ιράν
13:03