ΚΟΣΜΟΣ

Επέστρεψε από διακοπές και βρήκε το πατρικό της σπίτι κατεδαφισμένο από… λάθος

Επέστρεψε από διακοπές και βρήκε το πατρικό της σπίτι κατεδαφισμένο από… λάθος
Ό,τι απέμεινε από το πατρικό σπίτι της Susan Hodgson στην Ατλάντα των ΗΠΑ, το οποίο κατεδαφίστηκε όταν το συνεργείο βρέθηκε σε λάθος διεύθυνση Susan Hodgson via AP

Όταν τον Σεπτέμβριο η Susan Hodgson επέστρεψε από τις διακοπές της βρήκε έναν σωρό από μπάζα στη θέση που κάποτε ήταν το πατρικό της σπίτι στη νοτιοδυτική Ατλάντα.

«Είμαι εξοργισμένη», δήλωσε η Hodgson στο Associated Press. «Ξυπνάω κάθε μέρα και σκέφτομαι: "Μου κάνει κάποιος πλάκα;". Έχω πάθει σοκ».

Μία γειτονισσα της τηλεφώνησε όσο εκείνη έλειπε και τη ρώτησε αν είχε προσλάβει κάποιον για να γκρεμίσει το σπίτι, που παρέμενε άδειο εδώ και χρόνια. Εκείνη απάντησε αρνητικά, και η γειτόνισσα τής είπε: «Λοιπόν, υπάρχουν κάποιοι εδώ που μόλις κατεδάφισαν το σπίτι, το γκρέμισαν όλο».

Σύμφωνα με τη Hodgson, όταν η γειτόνισσα ζήτησε το λόγο από τους εργάτες, εκείνοι ήταν αγενείς. «Της είπαν να το βουλώσει και να κοιτάξει τη δουλειά της».

Έστειλε ένα μέλος της οικογένειάς της να δει τι συνέβαινε και να ζητήσει να δει την άδεια κατεδάφισης. Όταν ένας υπεύθυνος του εργοταξίου έλεγξε την άδεια, παραδέχτηκε ότι βρισκόταν σε λάθος διεύθυνση.

«Το σπίτι είναι κλειστό, σφραγισμένο εδώ και περίπου 15 χρόνια, διατηρούμε το γρασίδι κομμένο και την αυλή καθαρή», είπε η Hodgson. «Οι φόροι είναι πληρωμένοι και όλα είναι εντάξει».

Η Hodgson δήλωσε ότι είχε καταθέσει αναφορά στην αστυνομία και είχε μιλήσει με δικηγόρους, αλλά μέχρι στιγμής όλα παραμένουν σε εκκρεμότητα. Η υπεύθυνη για την κατεδάφιση εταιρεία, You Call It We Haul It, με έδρα την Ατλάντα, δεν έχει επικοινωνήσει ακόμη μαζί της.

«Είναι δύσκολο να πιστέψω ότι κάποιος νομίζει ότι έχει το δικαίωμα να έρθει και να καταστρέψει κάτι και να φύγει, και να μην επιστρέψει και να πει “συγγνώμη, τι πρέπει να κάνω για να το διορθώσω; Ήταν ένα ατύχημα". Δεν μου έχουν πει τίποτα».

Μιλώντας στον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό WAGA-TV, η εταιρεία δήλωσε ότι διερευνά το περιστατικό και εργάζεται για την επίλυσή του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ