Επικοινωνία Ερντογάν-Πούτιν: Η «σιωπή της Δύσης» επιτείνει την ανθρωπιστική κρίση στη Γάζα
Ανανεώθηκε:
«Πυρά» απέναντι στη Δύση εξαπέλυσε ο Τούρκος πρόεδρος,Ταγίπ Ερντογάν, σε επικοινωνία που είχε με τον πρόεδρο της Ρωσίας, Βλαντίμιρ Πούτιν, όσον αφορά την έκρυθμη κατάσταση στη Μέση Ανατολή και την ανθρωπιστική κρίση στη Γάζα.
Ειδικότερα, ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Ρώσο ομόλογό του Βλαντίμιρ Πούτιν, ότι η «σιωπή των χωρών της Δύσης επιτείνει την ανθρωπιστική κρίση στη Γάζα».
Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η τουρκική προεδρία αναφέρεται ότι ο Ερντογάν είπε στον Πούτιν πως η «βαναυσότητα» απέναντι στα παλαιστινιακά εδάφη εντείνεται και ότι σκοτώνονται συνεχώς άμαχοι.
Ο Τούρκος πρόεδρος επανέλαβε και παλαιότερα σχόλιά του, ότι η Άγκυρα θα συνεχίσει να εργάζεται για την επίτευξη ειρήνης στην περιοχή, προστίθεται στην ανακοίνωση.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Μπαχτσελί: «Αν χρειαστεί πάμε στη Γάζα… πριν το ξημέρωμα»
Αντίστροφη μέτρηση για την υποβολή αιτήσεων Fuel Pass - Ποια τα ποσά επιδότησης
03:00
Φορολογικές δηλώσεις: Ποια η προθεσμία για την υποβολή τους - Πώς θα κερδίσετε έκπτωση φόρου
02:00
«Νταντάδες της Γειτονιάς»: Πότε ανοίγει η πλατφόρμα - Ποιοι δικαιούνται 500 ευρώ
01:00
Κοινωνικός Τουρισμός: Ποια ΑΦΜ έχουν σήμερα σειρά - Πότε λήγει η προθεσμία
00:30