Mόσχα: Mαχητικά Su-37 αναχαίτισαν δύο βομβαρδιστικά B1-B και ένα drone των ΗΠΑ
Ανανεώθηκε:
Ρωσικά μαχητικά αεροσκάφη απογειώθηκαν νωρίτερα σήμερα (24/10) για να αναχαιτίσουν δύο αμερικανικά βομβαρδιστικά και ένα μη επανδρωμένο αεροσκάφος, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας.
Σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση, δύο στρατηγικά βομβαρδιστικά αεροσκάφη B1-B της αμερικανικής πολεμικής αεροπορίας πλησίασαν τον εναέριο χώρο της Ρωσικής Ομοσπονδίας από τη Βαλτική Θάλασσα και ένα μη επανδρωμένο αεροσκάφος (UAV) τύπου Global Hawk τον προσέγγισε από τη Μαύρη Θάλασσα.
Και στις δύο περιπτώσεις, ένα μαχητικό αεροσκάφος Su-37 απογειώθηκε για να τα αναχαιτίσει. Τόσο τα βομβαρδιστικά B1-B όσο και το Global Hawk άλλαξαν κατεύθυνση και αποχώρησαν από την περιοχή, αναφέρει το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.
Τους τελευταίους μήνες έχουν αναφερθεί αρκετές εμπλοκές μεταξύ ρωσικών και δυτικών αεροσκαφών πάνω από τη Μαύρη Θάλασσα και τη Βαλτική.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κρεμλίνο: Ξέρουμε πως ΗΠΑ και Βρετανία ελέγχουν τις ουκρανικές υπηρεσίες πληροφοριών
Γάζα: Στρατιωτική βάση το πρώτο κτήριο που θα χτίσει το συμβούλιο του Τραμπ
21:38
Η Μισέλ Φάιφερ δηλώνει ότι δεν θέλει να πρωταγωνιστήσει ξανά σε ταινία
21:28
Κυψέλη: «Την βρήκα πεσμένη στο μπάνιο, πάγωσα» - Αρνείται τις κατηγορίες ο 26χρονος Αφγανός
21:17
Στο «φουλ» οι μηχανές της ΓΓΕΕ: Χρηματοδότηση 8 εκατ. σε 843 Μέσα Ενημέρωσης για στήριξη του Τύπου
21:08