Σαλβίνι: «Αηδιαστικές οι δηλώσεις Ερντογάν για τη Χαμάς»
Ανανεώθηκε:
«Αηδιαστικές» χαρακτήρισε τις δηλώσεις του Ταγίπ Ερντογάν περί «απελευθερωτικής οργάνωσης» όσον αφορά τη Χαμάς, ο Ιταλός υπουργός Μεταφορών και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Μελόνι, Ματέο Σαλβίνι.
Με αναφορά στις δηλώσεις του Τούρκου προέδρου σχετικά με τη Χαμάς, ο Ιταλός υπουργός Μεταφορών και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Μελόνι, Ματέο Σαλβίνι, δήλωσε ότι «τα λόγια του Ερντογάν είναι βαριά και αποκρουστικά, δεν βοηθούν την αποκλιμάκωση».
«Θα προτείνω στον υπουργό Εξωτερικών, Αντόνιο Ταγιάνι, να προχωρήσει σε επίσημο διάβημα διαμαρτυρίας και να καλέσει για εξηγήσεις τον Τούρκο πρέσβη», πρόσθεσε ο Σαλβίνι, κάνοντας λόγο για «αηδιαστικές» δηλώσεις Eρντογάν.
Σημειώνεται ότι ο Τούρκος πρόεδρος, σχολιάζοντας τις επιθέσεις του Ισραήλ στη Γάζα έκανε λόγο για σημάδι δολοφονικής και ψυχικής ασθένειας, ενώ μεταξύ άλλων τόνισε ότι «η Χαμάς δεν είναι τρομοκρατική οργάνωση, είναι απελευθρωτές που αγωνίζονται για να προστατεύσουν τα εδάφη και τους πολίτες τους».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Eρντογάν: Ψυχική ασθένεια οι επιθέσεις του Ισραήλ στη Γάζα - Η Χαμάς δεν είναι τρομοκρατική οργάνωση
SPONSORED
Ισραήλ: Νεκρός υπαξιωματικός σε επιχειρήσεις στον νότιο Λίβανο
09:11
Κυρανάκης: Οι δημόσιες συγκοινωνίες να γίνουν πιο λειτουργικές για τον πολίτη
09:02
Μπλε Σελήνη: Ποια ημέρα και ώρα θα δούμε τη δεύτερη πανσέληνο του Μαΐου
08:53
Από αγγελία στο ραδιόφωνο… στο Διάστημα: Η απίστευτη ιστορία της πρώτης Βρετανίδας αστροναύτη
08:44