Σαλβίνι: «Αηδιαστικές οι δηλώσεις Ερντογάν για τη Χαμάς»
Ανανεώθηκε:
«Αηδιαστικές» χαρακτήρισε τις δηλώσεις του Ταγίπ Ερντογάν περί «απελευθερωτικής οργάνωσης» όσον αφορά τη Χαμάς, ο Ιταλός υπουργός Μεταφορών και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Μελόνι, Ματέο Σαλβίνι.
Με αναφορά στις δηλώσεις του Τούρκου προέδρου σχετικά με τη Χαμάς, ο Ιταλός υπουργός Μεταφορών και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Μελόνι, Ματέο Σαλβίνι, δήλωσε ότι «τα λόγια του Ερντογάν είναι βαριά και αποκρουστικά, δεν βοηθούν την αποκλιμάκωση».
«Θα προτείνω στον υπουργό Εξωτερικών, Αντόνιο Ταγιάνι, να προχωρήσει σε επίσημο διάβημα διαμαρτυρίας και να καλέσει για εξηγήσεις τον Τούρκο πρέσβη», πρόσθεσε ο Σαλβίνι, κάνοντας λόγο για «αηδιαστικές» δηλώσεις Eρντογάν.
Σημειώνεται ότι ο Τούρκος πρόεδρος, σχολιάζοντας τις επιθέσεις του Ισραήλ στη Γάζα έκανε λόγο για σημάδι δολοφονικής και ψυχικής ασθένειας, ενώ μεταξύ άλλων τόνισε ότι «η Χαμάς δεν είναι τρομοκρατική οργάνωση, είναι απελευθρωτές που αγωνίζονται για να προστατεύσουν τα εδάφη και τους πολίτες τους».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Eρντογάν: Ψυχική ασθένεια οι επιθέσεις του Ισραήλ στη Γάζα - Η Χαμάς δεν είναι τρομοκρατική οργάνωση
Εορταστικό ωράριο Χριστουγέννων: Ποιες ώρες είναι ανοιχτά τα εμπορικά καταστήματα
00:30
Το Ευρωπαϊκό Ελεγκτικό Συμβούλιο επισημαίνει αδυναμίες στο πλαίσιο της ΕΕ για την καταπολέμηση της απάτης
23:59
Ο ισραηλινός στρατός απειλεί με κατεδάφιση 25 πολυκατοικίες σε προσφυγικό καταυλισμό στη Δυτική Όχθη
23:54
Ηλικιωμένες Ρομά προσπάθησαν να περάσουν κοκαΐνη, χάπια και κάνναβη στις φυλακές Χανίων
23:49