Μπορέλ: Ζητά άμεση και άνευ όρων απελευθέρωση των ομήρων στη Γάζα
Την άμεση και «άνευ όρων» απελευθέρωση των ομήρων που κρατούνται από τη Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας ζητά η ΕΕ, σύμφωνα με τον ύπατο εκπρόσωπο της Ένωσης, Ζοζέπ Μπορέλ.
Ειδικότερα, σε ανάρτησή του στο X (πρώην Twitter) ο Μπορέλ εξέφρασε τον «τρόμο» για το θάνατο της γερμανο-ισραηλινής Σάνι Λούκ που βρέθηκε νεκρή.
Νωρίτερα, ο IDF (ισραηλινός στρατός) ανακοίνωσε την Τρίτη (31/10) ότι 240 άνθρωποι κρατούνται από τη Χαμάς ως όμηροι στα παλαιστιανιακά εδάφη.
Ο Χαγκάρι ανακοίνωσε επίσης ότι 315 στρατιώτες του Ισραηλινού Στρατού έχουν σκοτωθεί από τις 7 Οκτωβρίου, οπότε επιτέθηκε η Χαμάς.
Υπενθυμίζεται πως, την Δευτέρα (30/10) σε μία από τις σφοδρές συγκρούσεις που προηγήθηκαν, απελευθερώθηκε μια στρατιωτικός, η Ori Megidish με τη διάσωσή της,να σκορπίζει αισιοδοξία για την τύχη και των υπόλοιπων ομήρων.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ισραηλινός στρατός: 240 οι όμηροι που κρατούνται στη Γάζα
Ισραηλινός στρατός: Απελευθερώθηκε γυναίκα όμηρος της Χαμάς - Είναι στρατιωτικός του IDF
SPONSORED
Σεισμός στην Εύβοια: 15 κατοικίες κρίθηκαν «κίτρινες» - Συνεχίζονται οι αυτοψίες
22:22
Τραμπ: «Είπα στον Νετανιάχου να είναι προσεκτικός, αλλιώς κινδυνεύει να μείνει μόνος του»
22:13
Δολοφονία 11χρονης Λιανά: Ο Γάλλος υπουργός Δικαιοσύνης δήλωσε ότι δεν παραιτείται
22:04
Σεισμός 3,5 Ρίχτερ στην Εύβοια
21:53