IDF: Άλλος ένας διοικητής της Χαμάς σκοτώθηκε σε ισραηλινή αεροπορική επιδρομή
Ανανεώθηκε:
Οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις (IDF) ανακοίνωσαν σήμερα πως άλλος ένας διοικητής της Χαμάς σκοτώθηκε σε αεροπορική επιδρομή.
Σύμφωνα με ενημέρωση των IDF, πρόκειται για τον Μοχάμεντ Άσαρ, ο οποίος φέρεται να ήταν επικεφαλής των μονάδων κρούσης με αντιαρματικούς πυραύλους σε όλη τη Λωρίδα της Γάζας.
Μέσω των επίσημων λογαριασμών που διατηρούν σε πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, οι IDF έδωσαν στη δημοσιότητα βίντεο της αεροπορικής επιδρομής από την οποία σκοτώθηκε ο διοικητής της Χαμάς.
Μεταξύ των θυμάτων του χθεσινού βομβαρδισμού στην Τζαμπαλίγια, ήταν ο διοικητής της Χαμάς στην περιοχή, ο Ιμπραχίμ Μπιάρι, σύμφωνα με ανακοίνωση των IDF.
Οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις σφυροκοπούν τη Λωρίδα της Γάζας μετά την αιματοχυσία που προκάλεσε η Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
«Πράσινο» φως για εγκατάσταση κινητών νοσοκομείων στη Ράφα αναμένει η Τουρκία
Τουρκία: Στην Άγκυρα την Κυριακή ο Μπλίνκεν, μετά από τη συνάντηση με Νετανιάχου
Κυψέλη: Απολογείται σήμερα ο 26χρονος για την δολοφονία της 38χρονης που βρέθηκε μέσα σε βαλίτσα
08:16
Timelapse βίντεο καταγράφει την εξάπλωση της πύρινης λαίλαπας στον Κιθαιρώνα
08:05
Καλιφόρνια: Ένοπλος συνελήφθη σε γήπεδο γκολφ του Τραμπ, πριν από επίσκεψη του αμερικανού προέδρου
07:56
Στις 11:00 η Διυπουργική σύσκεψη για τις αποζημιώσεις των πυρόπληκτων
07:45