ΚΟΣΜΟΣ

ΗΠΑ: Νεαρή δασκάλα κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση 14χρονου μαθητή της

ΗΠΑ: Νεαρή δασκάλα  κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση 14χρονου μαθητή της
Pixabay

Αντιμέτωπη με σοβαρότατες κατηγορίες, βρίσκεται μια 24χρονη δασκάλα στην Αϊόβα των ΗΠΑ, η οποία φέρεται να κακοποίησε σεξουαλικά ανήλικο μαθητή της ενώ έστελνε και γυμνές φωτογραφίες σε παιδιά κάτω των 13 ετών.

Η Κάσσιντι Κράους 24 χρόνων, η οποία παραιτήθηκε από την εργασίας της, πριν από περίπου δύο μήνες, κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίησης ενός 14χρονου τον οποίο φέρεται να άγγιζε σε απόκρυφα σημεία ενώ διένειμε και άσεμνο υλικό μέσω Snapchat σε άλλα ανήλικα παιδιά.

Η 24χρονη εργαζόταν στα εκπαιδευτήρια IKM-Manning Schools μέχρι τις 25 Αυγούστου. Μετά την γνωστοποίηση του θέματος η δασκάλα υπέβαλε παραίτηση από το σχολείο που εργαζόταν με τον σύζυγο της, την ίδια περίοδο -με τον οποίο ήταν παντρεμένη μόλις δύο μήνες- να υποβάλει αίτηση για διαζύγιο.

Στα τέλη Αυγούστου η διεύθυνση του σχολείου είχε ανακοινώσει ότι η Κράους ερευνάται μετά από καταγγελίες γονέα ότι έστειλε στο παιδί του άσεμνο υλικό.

Στην περίπτωση που η 24χρονη δασκάλα καταδικαστεί για τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει, κινδυνεύει να βρεθεί στη φυλακή για 33 χρόνια.

Μεταξύ των κατηγοριών που ερευνώνται από τις αστυνομικές αρχές για την Κράους είναι «σεξουαλικές πράξεις με άτομο 14 ετών», «άγγιγμα των γεννητικών οργάνων αρκετών παιδιών», «διανομή άσεμνου υλικού».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ